Cadangan: Penganjuran perjumpaan besar ahli

More
7 years 3 months ago #12200 by farid lo
Lokasi : Melaka -melawat melaka bererti melawat Malaysia..hehe ;) ;) ;) (hanya cadangan)..
Tarikh:
Masa:
Aktiviti:

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #12275 by irrahady
mmg ramai yang bagi cadangan macam tu..kami di admin akan cube usahakan dan buat yang terbaik..teruskanlah menyokong PPEOC..

untuk makluman juga kita dah buat awal tahun hari tu di melaka..penyertaan mmg memberangsangkan. Terima Kasih PPEOCianz

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #12292 by limiey

irrahady wrote: mmg ramai yang bagi cadangan macam tu..kami di admin akan cube usahakan dan buat yang terbaik..teruskanlah menyokong PPEOC..

untuk makluman juga kita dah buat awal tahun hari tu di melaka..penyertaan mmg memberangsangkan. Terima Kasih PPEOCianz


idupp PPEOC

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #12295 by apple_mintz

farid lo wrote: Lokasi : Melaka -melawat melaka bererti melawat Malaysia..hehe ;) ;) ;) (hanya cadangan)..
Tarikh:
Masa:
Aktiviti:


i loike lahhhh!!!

::::memyself::::
::::LoVe HoKoRi:::
::::PE991::::

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #12441 by Alfa_Dunter

apple_mintz wrote:

farid lo wrote: Lokasi : Melaka -melawat melaka bererti melawat Malaysia..hehe ;) ;) ;) (hanya cadangan)..
Tarikh:
Masa:
Aktiviti:


i loike lahhhh!!!


bagus jugak cadangan tu... bincang2 jgn tak bincang....

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #12445 by apple_mintz
mane..bile..ape ektiviti...lalallalala...

::::memyself::::
::::LoVe HoKoRi:::
::::PE991::::

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #12447 by fateh

farid lo wrote: Lokasi : Melaka -melawat melaka bererti melawat Malaysia..hehe ;) ;) ;) (hanya cadangan)..
Tarikh:
Masa:
Aktiviti:


cadangan memg bagus ngan bernas tp Melaka dh menjadi tuan rumah Mega TT PPEOC pada 1.1.11. Semua krew PPEOC dr seluruh Malaysia berkumpul bersama disitu. Sebagai makluman jugak, Melaka berada dalam Southern Region, so adalah adil jika Mega TT PPEOC untuk seterusnya diadakan di region lain..

PE0145
...Nubis Tak Seberapa dr Selatan (Johor)...

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 3 months ago - 7 years 3 months ago #12448 by Alfa_Dunter

fateh wrote:

farid lo wrote: Lokasi : Melaka -melawat melaka bererti melawat Malaysia..hehe ;) ;) ;) (hanya cadangan)..
Tarikh:
Masa:
Aktiviti:


cadangan memg bagus ngan bernas tp Melaka dh menjadi tuan rumah Mega TT PPEOC pada 1.1.11. Semua krew PPEOC dr seluruh Malaysia berkumpul bersama disitu. Sebagai makluman jugak, Melaka berada dalam Southern Region, so adalah adil jika Mega TT PPEOC untuk seterusnya diadakan di region lain..


kalau gitu ape kata pakat pi Region Timur (Eastern) pulak.. hihihi
Last edit: 7 years 3 months ago by Alfa_Dunter.

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #12451 by fateh

Alfa_Dunter wrote:

fateh wrote:

farid lo wrote: Lokasi : Melaka -melawat melaka bererti melawat Malaysia..hehe ;) ;) ;) (hanya cadangan)..
Tarikh:
Masa:
Aktiviti:


cadangan memg bagus ngan bernas tp Melaka dh menjadi tuan rumah Mega TT PPEOC pada 1.1.11. Semua krew PPEOC dr seluruh Malaysia berkumpul bersama disitu. Sebagai makluman jugak, Melaka berada dalam Southern Region, so adalah adil jika Mega TT PPEOC untuk seterusnya diadakan di region lain..


kalau gitu ape kata pakat pi Region Timur (Eastern) pulak.. hihihi


kita tengoklah nnti maner yg leh handle big event, lgpun bukn senang nk handle event besar cmni, byk perancangan, byk aspek kena tgk... bukn boleh sembrono je adekan Mega TT...

PE0145
...Nubis Tak Seberapa dr Selatan (Johor)...

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #12460 by Alfa_Dunter

fateh wrote:

Alfa_Dunter wrote:

fateh wrote:

farid lo wrote: Lokasi : Melaka -melawat melaka bererti melawat Malaysia..hehe ;) ;) ;) (hanya cadangan)..
Tarikh:
Masa:
Aktiviti:


cadangan memg bagus ngan bernas tp Melaka dh menjadi tuan rumah Mega TT PPEOC pada 1.1.11. Semua krew PPEOC dr seluruh Malaysia berkumpul bersama disitu. Sebagai makluman jugak, Melaka berada dalam Southern Region, so adalah adil jika Mega TT PPEOC untuk seterusnya diadakan di region lain..


kalau gitu ape kata pakat pi Region Timur (Eastern) pulak.. hihihi


kita tengoklah nnti maner yg leh handle big event, lgpun bukn senang nk handle event besar cmni, byk perancangan, byk aspek kena tgk... bukn boleh sembrono je adekan Mega TT...


den percayo ado wakil2 PPEOC yg hebat dan berpengalaman akan tampil utk samo2 menjayakan Program Mega TT sekiranya sambutan yg diterima menggalakkan... :)

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #12482 by fateh

Alfa_Dunter wrote:

fateh wrote:

Alfa_Dunter wrote:

fateh wrote:

farid lo wrote: Lokasi : Melaka -melawat melaka bererti melawat Malaysia..hehe ;) ;) ;) (hanya cadangan)..
Tarikh:
Masa:
Aktiviti:


cadangan memg bagus ngan bernas tp Melaka dh menjadi tuan rumah Mega TT PPEOC pada 1.1.11. Semua krew PPEOC dr seluruh Malaysia berkumpul bersama disitu. Sebagai makluman jugak, Melaka berada dalam Southern Region, so adalah adil jika Mega TT PPEOC untuk seterusnya diadakan di region lain..


kalau gitu ape kata pakat pi Region Timur (Eastern) pulak.. hihihi


kita tengoklah nnti maner yg leh handle big event, lgpun bukn senang nk handle event besar cmni, byk perancangan, byk aspek kena tgk... bukn boleh sembrono je adekan Mega TT...


den percayo ado wakil2 PPEOC yg hebat dan berpengalaman akan tampil utk samo2 menjayakan Program Mega TT sekiranya sambutan yg diterima menggalakkan... :)


sbb tu bercakap lebih mudah dr menjayakannya...

PE0145
...Nubis Tak Seberapa dr Selatan (Johor)...

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #12483 by Alfa_Dunter

fateh wrote:

Alfa_Dunter wrote:

fateh wrote:

Alfa_Dunter wrote:

fateh wrote:

farid lo wrote: Lokasi : Melaka -melawat melaka bererti melawat Malaysia..hehe ;) ;) ;) (hanya cadangan)..
Tarikh:
Masa:
Aktiviti:


cadangan memg bagus ngan bernas tp Melaka dh menjadi tuan rumah Mega TT PPEOC pada 1.1.11. Semua krew PPEOC dr seluruh Malaysia berkumpul bersama disitu. Sebagai makluman jugak, Melaka berada dalam Southern Region, so adalah adil jika Mega TT PPEOC untuk seterusnya diadakan di region lain..


kalau gitu ape kata pakat pi Region Timur (Eastern) pulak.. hihihi


kita tengoklah nnti maner yg leh handle big event, lgpun bukn senang nk handle event besar cmni, byk perancangan, byk aspek kena tgk... bukn boleh sembrono je adekan Mega TT...


den percayo ado wakil2 PPEOC yg hebat dan berpengalaman akan tampil utk samo2 menjayakan Program Mega TT sekiranya sambutan yg diterima menggalakkan... :)


sbb tu bercakap lebih mudah dr menjayakannya...


betul betul betul...

Please Log in to join the conversation.

Moderators: fakri
Time to create page: 0.297 seconds