Cadangan : Penambahan Ruang [My Pride Ride @ Kereta Kebanggaank]

More
6 years 6 months ago - 6 years 6 months ago #20204 by MR-MFz
Assalamualaikum...saya ni org baru tp rajin join forum2 nie...ingin memberi cadangan untuk penambahan ruang " My Pride Ride @ Kereta Kebanggaan ku ".Saya ada tgk2 dalam forum ni takde...taktau la kalau tak perasan...ruang ni boleh post latar belakang ahli dan kereta mereka.boleh dibuat rujukan,memori2 indah dan lain2...dari mula beli kereta sampai la skrg...kesemuanya ini diletakkan dalam satu ruang khas sebagai contoh:

My Pride Ride @ Kereta Kebanggaan ku

Saya hanya ingin memberi cadangan jer...terpulang kepada admin jika ini adalah idea yg bagus dan boleh menambah baik lagi forum kelab ini...

Assalamulaikum... :D :D :D

www.facebook.com/mfzsubzero

Dunia terpelihara akhirat dapat pahala
Last edit: 6 years 6 months ago by MR-MFz.
The following user(s) said Thank You: fakri

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #20244 by adzmiration
Waalaikumsalam WBT...

Apelagi...mulekan lah dngn tuan pnya thread dulu..ehehehehe... :P

[PE Green Goblin]

~ Negeri Bawah Bayu ~

~ Malaysian ~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #20289 by MR-MFz
kena tanya dulu...kang kena sound pulak...den org baru...lagi pun tak tau nak post ruang mano....

www.facebook.com/mfzsubzero

Dunia terpelihara akhirat dapat pahala

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #20290 by fakri
Waalaikumussalam..

walaupon kite dah ada bahagian galeri, tapi ini adalah cadangan yang menarik !! Okies, satu sub-forum dah dibuka. Masing2 bole pos gamba kereta Proton PERSONA KEBANGGAAN !! 1 topik untuk 1 kereta :kiss:

klik je link bawah ni...

www.ppeoc.my/index.php?option=com_kunena...atid=32&func=showcat

PE0007 ~ Shah Alam ~ Bangi ~ Putrajaya ~ Serdang ~ Dengkil
facebook.com/fakri


Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #20299 by MR-MFz
tq2...aku akan mulakan selepas keta keluar...tah hari ni atau besok...doakan semua berjalan dengan lancar all Personian... :D

www.facebook.com/mfzsubzero

Dunia terpelihara akhirat dapat pahala

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #20308 by nAkAtA_88
Inshhlh.....tpi kne join la event 28 nie kat melake tu ble dah ada kete nnt....
hehehe....

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #20309 by MR-MFz
insyallah....alhamdulillah..td dpt col salesman soh amik keta petang nie...

www.facebook.com/mfzsubzero

Dunia terpelihara akhirat dapat pahala

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: fakri
Time to create page: 0.241 seconds