Cadangan: Walkie Talkie

More
7 years 8 months ago - 7 years 8 months ago #4595 by Deng
Cadangan: Walkie Talkie was created by Deng
Salam,

Hanya satu cadangan, kalau ada kalangan ahli-ahli PPEOC yang menggunakkan Walkie Talkie, apa kata wujudkan satu ruang kat forum bagi membincangkan permasalahan dan idea, mana tahu suatu hari nanati PPEOC dapat menyediakan satu repeater bagi kegunaan ahli-ahli macam salah satu kelab yang ada sekarang ini..

Just My 2 cent ;)
Last edit: 7 years 8 months ago by Deng.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 8 months ago #4821 by irrahady
Replied by irrahady on topic Cadangan: Walkie Talkie
salam deng...
satu cadangan yg baik...buat masa ni mmg takde lagi ahli yg menggunakan walkie talkie ni ataupun ahli yg bergiat aktif dlm radio amatuer ni..mungkin anda boleh memulakannya

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #9536 by Deng
Replied by Deng on topic Cadangan: Walkie Talkie
Tak jadi masalah memang dah lama mulakan pun dengan AMATUR punya kommunikasi..he he jomlah sama sama berkongsi ilmu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #9715 by driqmal
Replied by driqmal on topic Cadangan: Walkie Talkie
aku ada buku panduan guna radio.. tp kampeni punye la.. hehehe...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #9777 by irrahady
Replied by irrahady on topic Cadangan: Walkie Talkie

Deng wrote: Tak jadi masalah memang dah lama mulakan pun dengan AMATUR punya kommunikasi..he he jomlah sama sama berkongsi ilmu

deng..
jomlah kita lepak2 bleh kenal2

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #12186 by are-mad
Replied by are-mad on topic Cadangan: Walkie Talkie
bile nak upgrade laman web PPEOC. tukar backgroun, picture, kasi lagi gempak mcm forum club2 kereta yg lain

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #12268 by irrahady
Replied by irrahady on topic Cadangan: Walkie Talkie

are-mad wrote: bile nak upgrade laman web PPEOC. tukar backgroun, picture, kasi lagi gempak mcm forum club2 kereta yg lain

keluar topik ni bro..tapi xpelah
sedang diusahakan. TQVM

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #12307 by Seyha
Replied by Seyha on topic Cadangan: Walkie Talkie

irrahady wrote:

are-mad wrote: bile nak upgrade laman web PPEOC. tukar backgroun, picture, kasi lagi gempak mcm forum club2 kereta yg lain

keluar topik ni bro..tapi xpelah
sedang diusahakan. TQVM


chaiyOk....chaiyOk IRRA !!!!!

Seyha ppeoc
PE860 - Cyberjaya

MeeOoOwWwWw~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #12488 by fateh
Replied by fateh on topic Cadangan: Walkie Talkie

are-mad wrote: bile nak upgrade laman web PPEOC. tukar backgroun, picture, kasi lagi gempak mcm forum club2 kereta yg lain


naikkan kualiti krew, turun TT yg dianjurkan ramai2, pun boleh gempak... biar identiti kita terjaga...

PE0145
...Nubis Tak Seberapa dr Selatan (Johor)...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: fakri
Time to create page: 0.242 seconds