Sunday Morning Drive Ke Genting

More
9 years 4 months ago - 9 years 4 months ago #5816 by irrahady
Salam semua..



Tanggal 8 Mei 2011 yang lalu, sekali lagi PPEOC Central telah mengadakan Sunday Morning Drive (SMD) ke genting. kali ni agak-agak 14 biji persona menyahut cabaran untuk naik ke genting. Stesen Minyak BHP selepas tol Gombak telah terpilih sebagai lokasi untuk berkumpul.

Bukanlah sesuatu yang menyeronokkan kalau kita berkonvoi. terutama melalui jalan yang berbukit bukau bergunung ganang dan berbelok melok. tapi syukur alhamdulillah semua peserta yang join dapat naik dan turun serta sampai ke rumah dengan selamat walaupun ada berlaku sedikit kerosakan.

Setibanya aku di Stesen minyak BHP tu, aku tengok semua dah ada siap sedia untuk bergerak. sorrylah kawan2 aku terlambat, tapi sharp2 kul 9.00 pagi kan..sampai2 je aku kat tempat kejadian tu terus je breafing, memang tak bagi nak tarik napas lega. tapi oleh kerana memang dah salah aku "sape suruh lambat"

Tepat 9 pagi konvoi bergerak dengan dikepalai oleh saudara k-roll mowhakk dan diawasi oleh fiq papadoom sebagai marshall sweeper. konvoi bergerak dengan lancar dan selesa tanpa ape2 gangguan dari pihak2 luar. sehinggalah sampai ke puncak genting, kami pusing2 mencari parking dan akhirnya mestilah dapat kan kan..(sorry lagi aku tak tau nama hehe..)

sampai2 je masing2 dah kelaparan maka mangsa seterusnya marry brown..memang enak dan lazat dan mahal makan di situ. perut dah kenyang, muka dah ceria bergerak pula ke indoor team park. jalan2 kat situ, lepak2, yang main pun silakan sampailah kat depan pentas utama tengok2 orang menari.

bila kaki pun dah letih, tangan pun dah lenguh, mata pun dah penat, perut pun dah lapar lagi..agak2 kul 2.30 kami bergerak lagi untuk ke suatu tempat yang lapang untuk sesi bergambar bersama dan seterusnya turun menuju ke kuala lumpur...

antara ahli2 yang turut serta

1. kroll mowhakk + family
2. fiq papadoom + ayang
3. qi pyan
4. yuzrin + faiz yakuza
5. nakata (amal) + wife
6. bad n9
7. najhan + wife
8. bad jepun
9. rusihan + wife
10. Hood rhapsody
11. Fuad ended
12. Dausio + fren
13. Nazree + fren
14. irrahady + family

ALBUM BERGAMBAR

Facebook

SUNDAY MORNING DRIVE - May 8, 2011 dari Fuad Ended

Santai Ahad PPEOC 8/5/11 dari Fiq Papadoom

PPEOC ~ Sunday Morning Drive dari Rusihan Rahim

p/s:

1. Jutaan terima kasih di ucapkan buat rakan-rakan yang telah menghadirkan diri kali ini. Semoga jumpa dan jumpa lagi.
2. Maaf sekiranya ada diantara nama rakan-rakan yang hadir tidak tersenarai di atas, mungkin terlepas pandang dan kealpaan melanda.
Maaf sekiranya terdapat silap salah dan terkasar bahasa pada laporan ini.

Sekian,

SU EVENT

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : irrahady@ppeoc.my
Attachments:
Last edit: 9 years 4 months ago by irrahady. Reason: saje...
The following user(s) said Thank You: Fuad Ended

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 4 months ago #5925 by hafifi86
Mmg best!! aritu nk join,,tp kete bru kuar, x sempat register club lg...insyaallah pasni kalo xda halangan aku akan join, biasa la keje buruh kasar:laugh: :laugh: :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 4 months ago #5931 by irrahady
hafifi86..
apsal xjoin..ada je kalangan member2 yg belum register

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : irrahady@ppeoc.my

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 4 months ago #5970 by hafifi86
insyaallah pasni join bro...aritu mmg rasa rugi x join,,smpai skang pe aku blum lg jejak genting...huhu...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 4 months ago #5979 by Syahril_Genji
mesti ade lagi event ni.....aku nak join aritu,aku ade hal plak pasang carbon fiber.....trus xdpt join....pasni ade wat agi,aku mesti join punye.....hahahahhaa....

>>>>>
>
>>
>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.172 seconds