PPEOC BERSAMA JAMBU MAHARAJA LAWAK

More
9 years 4 months ago #6321 by irrahady
tapi mmg samalah syahril hehe hampir2 serupa...ade kena mengena ke

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : irrahady@ppeoc.my

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 4 months ago #6329 by Syahril_Genji
Muke same ke......eh,xprasan plak aku.....klau bakat melawak tu same la......hahahahaha.....

Aku nak cite skit la...ni jujur punye cerite dari aku...serius ni.....hahahaha....First Audition Raja Lawak Musim Pertame kt Plaza Alam Sentral Shah Alam,aku ngn membe aku satu group la join ujibakat ni.....kitorang terpilih gi second stage kt mane,aku lupe la....pastu time tu plak aku dapat offer kerje kt Pasir Gudang Johor...company buat kapal ngn Pelantar Minyak...aku trus la pegi....Membe aku tu mengamuk ngn aku bb xdtng second stage tu....hahahahaha.....

>>>>>
>
>>
>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 4 months ago #6396 by zactera

Syahril_Genji wrote: Muke same ke......eh,xprasan plak aku.....klau bakat melawak tu same la......hahahahaha.....

Aku nak cite skit la...ni jujur punye cerite dari aku...serius ni.....hahahaha....First Audition Raja Lawak Musim Pertame kt Plaza Alam Sentral Shah Alam,aku ngn membe aku satu group la join ujibakat ni.....kitorang terpilih gi second stage kt mane,aku lupe la....pastu time tu plak aku dapat offer kerje kt Pasir Gudang Johor...company buat kapal ngn Pelantar Minyak...aku trus la pegi....Membe aku tu mengamuk ngn aku bb xdtng second stage tu....hahahahaha.....


kira bakal rajalawak jgk la ni... xpe xde rezki la tu... :woohoo:

CyberSendikit™ Team®

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 3 months ago #6416 by Syahril_Genji
Klau dapat masuk second stage pastu out watpe....hahahaha....baik aku keje bidang aku,lagi bagus....hehehehehe....tapi tu la,klau aku xgi johor,masuk rajalawak,pe la nasib aku......hahahaha...

>>>>>
>
>>
>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 3 months ago #6418 by irrahady
mesti dah dpt masuk maharaja lawak hehe

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : irrahady@ppeoc.my

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 3 months ago #6439 by Syahril_Genji
Tak mungkin la....dah takdir aku keje dalam bidang aku ni....hahahaha...

>>>>>
>
>>
>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.191 seconds