PROGRAM SEHARI BERSAMA WARGA EMAS NUR EHSAN

More
9 years 3 months ago #6869 by naz hensem
salam dan selamat sejahtera..
Program ini adalah jemputan Khas dari pihak GABRA GROUP (Gabungan Angkatan Bersepadu Rakyat) utk bersama sama menjalankan program amal di Pusat Jagaan Warga Emas Nur Ehsan...

tujuan dan maksud program ini diadakan adalah bagi memberi pendedahan kepada kita semua, generasi muda tentang peri pentingnya menyayangi dan menghormati ibubapa justeru kepada warga emas secara amnya.. bagi merealisasikan pragram ini, dijemput ahli2 PPeOC SOthern Region utk terlibat bersama dgn pertubuhan GABRA GROUP dalam program bersam ini...

setakat 20 Jun 2011, keputusan perlaksanaan seperti dibawah, segala perubahan dalam perlaksanaan program ini AKAN DIBERITAHU...
Pengerusi : Gabra Group
Tim.Pengerusi : CLAT MotorSport
Setiausaha : PPEOC
Bendahari : Nimota Johor
Biro Keselamatan : KJ Bikers
Biro Maklumat & Promosi : Gabra Group
Biro Makanan & Logistik : Penduduk Merbuk

ANTARA SUMABANGAN
Makanan pada hari tersebut :
Warga Emas - Bubur Ayam - RM4 - dah disponsor hamba Allah
Ahli-ahli NGO n Ahli - Nasi Ayam - RM5 - ditanggung oleh setiap NGO
* Ahli Keluarga
Barangan yang di perlu kan :-
4 Buah Mesin Basuh - Alhamdulilah..dah ade yg sponsor - 3 dari hamba Allah , 1 dari KJ Bikers
Pakaian - Pakaian Harian - baru or terpakai
Wheel Chairs - dah dpt satu dari penduduk merbuk
Pampers -
Bantal -
TV -
Barangan Dapur -

SUmbangan yg telah diberikan seperti yg tertulis diatas dari pihak laen.. so, utk kelab kita, PPEOC sothern REgion, saye memerlukan cadangan dari ahli kelab semua utk kita buat sumbangan... Sumbangan KEwangan amatlah di alu-alukan bagi membeli brg2 yg diperlukan...

sumbangan kewangan bolehlah di salurkan ke no akaun :
CIMB BANK 12150072817529 -Jaja Abd Jalil..

sekiranya ada yg ingin membuat sumabangan laen, harap dapat memaklumkan kepada admin Event ini...
sekian terima kasih...

maklumat pusat jagaan nurehsanjohor.blogspot.com/
The following user(s) said Thank You: irrahady

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 3 months ago #6873 by fateh
Bump2.. :lol:

PE0145
...Nubis Tak Seberapa dr Selatan (Johor)...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 3 months ago #6877 by Miera Mohamad
Objektif Program ;

a) Beramah mesra dengan warga emas yang disisihkan atau ketiadaan waris untuk menjaganya.

b)Memberi sumbangan mengikut keperluan dan keadaan contohnya pakaian,makanan ataupun barang-barang keperluan bagi golongan warga Emas

c) Memberikan semangat kepada warga emas supaya dapat meneruskan kehidupan seperti insan yang lain.

d) Menyemai kesedaran dan memberi didikan kepada generasi muda kini bertapa pentingnya kasih dan sayang terhadap ibubapa agar dapat menjaga mereka dengan sempurna seperti mana mereka menjaga kita dari kecil hingga dewasa dan tidak menyisihkan mereka diwaktu usia emas mereka.

Tema Program : "Satu Amal Satu Matlamat"
:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 2 months ago #8880 by fateh
bagus.. selesai sudah, terima kasih kepada yg hadir ke majlis ni..

PE0145
...Nubis Tak Seberapa dr Selatan (Johor)...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 2 months ago #8883 by irrahady
Tahniah kepada Southern crew terutama pada yg terlibat dalam program amal ini...diharapkan macam ini akan diteruskan untuk masa2 akan datang...

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : irrahady@ppeoc.my

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 2 months ago #8884 by nAkAtA_88
inshallh.....ari tu aku tak dpat join sbb lmbt daftar.....
kalo ada lg progrem2 cam nie aku pon nak join gak....
hehehe.....

garson.junior@gmail.com
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 2 months ago #9057 by fateh
InsyaALLAH ade..

PE0145
...Nubis Tak Seberapa dr Selatan (Johor)...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.203 seconds