Aduan: Pendaftaran Ahli T'lalu Lama....

More
11 years 8 months ago #294 by AkmalHisyamHizami
Kenapa pendaftaran ahli t'lalu lama tuk dapat no. ahli?. Ramai ahli yg dh lama daftar tp sampai sekarang blum dpt no.ahli termasuk diriku ini...hehehe. Ramai ahli yg dh mengeluh.

Cadangan : Kalau boleh di minta pihak pengurusan PPEOC dpt melakukan pendaftaran ahli secepat mungkin... ;)

TQ...:)

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #297 by naz hensem
sye setuju.. sy lame gak tgu ni... spoiler da tinggi ni...hehe:woohoo:

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #298 by irrahady
ya betul tu...

cuba jelaskan berapa lama masa yang diambil untuk pendaftaran dari tarikh penghantaran borang...
dan satu lagi camne nak tau pihak PPEOC terima borang kami atau tidak??

dan saya cadangkan pihak admin buat akuan terima dan dihantar kepada ahli samada melalui PM, email ataupun SMS dengan menyatakan masa yang diambil untuk pendaftaran...

Terima kasih...

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : [email protected]
The following user(s) said Thank You: race

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #299 by Eddie2630
Yyup, setuju 100.5%....Masih lagi menunggu result...masih belum tahu status..sama ada dh terima ke x?:(

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #301 by fakri
urusan pendaftaran ni sebenarnya dilakukan oleh seorg je. nick die armz. die yg bukak PPEOC fesbuk fanpage tu. selalunya hujung minggu je die compile suma pendaftaran yg dtg dalam seminggu tu. tapi lani senyap sunyi tanpa ada kabar berita plak die. dalam fanpage pon dah xde. tertunggu2 jugak takut2 kalu die update time ujung minggu..

nanti aku try kontek die, deal ngan die tgk camana. kalu ok nanti aku uruskan utk die. armz.. mana ko nih.... :pinch:

PE0007 ~ Shah Alam ~ Bangi ~ Putrajaya ~ Serdang ~ Dengkil
facebook.com/fakri


The following user(s) said Thank You: race, irrahady

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #303 by mosh
same la gakk..

rasenye dah 2 kali hantar.. tapi senyap jer.. ? hmmm :(

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #306 by zego
btul tue bro2 sume... aku pon sama... lma dah kan sbar je mnanti nie..

SALAM PERKENALAN DAN TERIMA KASIH PADA SAHABAT2 PPEOC CLUB DARI:

PE0197
WTS 6156

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #307 by irrahady
TQ bro fakri...

mungkin dia perlukan asisstant sbb PPEOC ni pun sedang berkembang dengan pesatnya...atau paling tidak pun tolonglah bagi maklum balas borang dah diterima ataupun belum (sedang dalam proses)

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : [email protected]

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #308 by Eichi Katsu
:(
hope armz cepat register kn sume ahli baru..klu x ter handle,aku ley tlg..fakri pon ade je...

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #312 by Abong
kata2 irrahady sye mmg stju sesgt Kami ahli bru fhm akn kesulitan yg myb melanda pd saudara armz b'ikutan ke'duyunan ahli bru yg register.dgn sekirenyer wjud asstnt utk sdre armz myb process register ni akan lbh cpt dan lancar... Bru la PPEOC bleh pesat b'kmbg...:woohoo:

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #314 by Eddie2630
kasihanilah kami....kami meletakkan harapan yg tinggi pd kelab ini...idup PPEOC..!!!:woohoo:

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #318 by metacyber
mngkin pihak admin tngh brusaha untuk update keahlian yg baru...

Please Log in to join the conversation.

Moderators: fakri
Time to create page: 0.099 seconds