Steering kete kalu lock kene pusing sampai 90° ke?

More
11 years 3 months ago #4331 by 4miR
kadang2 kita kena "bising" skit kat SC, baru depa buat keja....biasala depa tu, semua nak senang..

A Man only Cries when something happens to his car!..

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #4332 by Ijoy

kadang2 kita kena "bising" skit kat SC, baru depa buat keja....biasala depa tu, semua nak senang..


dh xlrt nk bising dh. ntahla. mcm2 perangai diaorg ni.

|||||||||||....PE 513....||||||||||||
www.facebook.com/dausz86

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #4333 by arfaie
xpyh bising2 la..wat malu je. try diplomasi sikit..

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #4336 by 4g9xtuner
betul tue...

PPE0C 0498

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #4347 by Ijoy

xpyh bising2 la..wat malu je. try diplomasi sikit..


diplomasi dh wat so mls nk argue byk2. bising2 melampau sgt xdpt apa2 pun. msg2 sakit hati adala. kalau org wat servis ala kadar je, kalu kete rosak tgh2 long distance sapa nk mai tlg? hahah. just nk kikis pandangan masyarakat sbb diaorg pandang local product xbgs. tu je. :dry:

|||||||||||....PE 513....||||||||||||
www.facebook.com/dausz86

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #4735 by pyan Mitsuhide Jippensha
steering keta aku pun almost 90 degree gak pusing baru lock..tp kalau nak kurangkan rotation tu, try paut steering ke kiri sedikit, pastu off injin, tarik kunci n then tarik sikit sampai dia lock..so tekanan steering tu utk lock tak la kuat sangat..;)

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 2 months ago - 11 years 2 months ago #4737 by pyan Mitsuhide Jippensha
lagi satu..jangan pakai lock steering yg mcm kayu besbol tu..sangat2 mudah untuk dibukak oleh peminat2 haram pe..(perompak).. so, pi la kedai kunci yg ada kat tesco atau mana2 supermarket yg buat kunci tu kan, mintak la steering lock yg agak berkualiti.. kalau leh guna la steering lock yg lock sekali dgn pedal minyak.. bukan aper, keta kalau pecah cermin jer leh ganti balik, tapi kalau ilang trus..huhu..menangis dlm lena gak la dibuatnyer...hahaha :whistle:
Last edit: 11 years 2 months ago by pyan Mitsuhide Jippensha.

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #4741 by Lionheart
stering lock yang dapat free time beli PE ni aku x guna langsung. mungkin berguna untuk membalun samseng jalan raya :woohoo:

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #4767 by Ijoy

stering lock yang dapat free time beli PE ni aku x guna langsung. mungkin berguna untuk membalun samseng jalan raya :woohoo:


:blink: samseng nih. hahahaa. :laugh:

|||||||||||....PE 513....||||||||||||
www.facebook.com/dausz86

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #4768 by Ijoy

lagi satu..jangan pakai lock steering yg mcm kayu besbol tu..sangat2 mudah untuk dibukak oleh peminat2 haram pe..(perompak).. so, pi la kedai kunci yg ada kat tesco atau mana2 supermarket yg buat kunci tu kan, mintak la steering lock yg agak berkualiti.. kalau leh guna la steering lock yg lock sekali dgn pedal minyak.. bukan aper, keta kalau pecah cermin jer leh ganti balik, tapi kalau ilang trus..huhu..menangis dlm lena gak la dibuatnyer...hahaha :whistle:


menangis tak berlagu dh jawapnye kalau ilang keter skali. huhuhuhu

|||||||||||....PE 513....||||||||||||
www.facebook.com/dausz86

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 1 week ago #5808 by maszed
ii tumpang lalu, nk komen gak..

mas punyer PE auto, utk lock stereng, pulas sket je..xsmpai pn 90.
tp abah punyer PE (manual) (tak tahula ader kaitan ke tak) mmg aku mas penah berjaya utk lock stereng kete dia... mcm lbh dari 90 jer..

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 1 week ago #5809 by maszed
erm, diplomasi ek..

mcm tak mampu nk berdiplomasi..

mas punyer dashboard menggelupas..5 bulan complaint baru sette..

tu pn lps mjerit nk report tribunal, utusan sumer..dan2 tu esok trs ader part tu..tak fhm sggh...

ni tgh tggu utk tukar dashboard utk kali ke 2, stakat nie dh tggu 1 bln plus2..tepon slalu tak dpt, tak angkat..aduhai..

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.129 seconds