1st TT @ Gathering Untuk Geng² Southern

More
11 years 7 months ago #1327 by chap_de_x

palycda wrote:

chap_de_x wrote:

Eichi Katsu wrote:

marabranska wrote: makan2 bagi
chap_de_x
yang handle..

dia mmg kaki la...


hahaha...chap_de_x mmg otai JB la bro.. ;)


Sabtu ni x dapat la kene balik kl...ada keje kat sana...nak dyno enjin customer



alamak?sape nak arrange???ajk permakanan xd?adusss???hehehe


cis... ko suh jer eichi...dia kan gila trofi...hahahaha...gurau eichi jangan mare

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 7 months ago - 11 years 7 months ago #1334 by naz hensem
salam... minggu ni akan diadekan TT bersama MYPERSONA STYLE.. tapi bgi PPEOC kite akan mule dari ptg sabtu dlam pukol 2.03 petang dan akan bergerak ke nusajaya.. sehubungan itu, ade lah diaklumkan bahwe ade cadangan utk membuat banner bagi PPEOC sourthen region... harge banner dlm rm40... kalo boleh setiap ahli memberi sumbAngan yang sepatutnye dengan rase tanggungjawab bersame kelab..hehhehe... segala penambahbaikan atau panambah tomahan amat di alukan.. mungkin petang INI akan tempah BANNER tersebot.
.
~~cadangan banner dari eichi dan semue WARGA PPEOC~~:cheer:
Last edit: 11 years 7 months ago by naz hensem.

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #1344 by marabranska
alamak bro sabtu ni gua kerja...

lambat sikit boleh aktiviti sampai kul bapa?

aku nk join juga...

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #1346 by naz hensem
EHH// tkpe broo.. keje first... mlm tu still ade... cume ptg tu ade extra aktiviti..B)

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #1347 by marabranska
Ala bro ptg aktiviti apa...

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #1353 by fidzel
Helloo..sy budak baru blaja..kalau salah tolong tunjukkan

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #1362 by marabranska
nak ajar apa...
duduk sebelah aku nie meh sini aku ajar....
:P

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #1369 by metacyber

naz hensem wrote: salam... minggu ni akan diadekan TT bersama MYPERSONA STYLE.. tapi bgi PPEOC kite akan mule dari ptg sabtu dlam pukol 2.03 petang dan akan bergerak ke nusajaya.. sehubungan itu, ade lah diaklumkan bahwe ade cadangan utk membuat banner bagi PPEOC sourthen region... harge banner dlm rm40... kalo boleh setiap ahli memberi sumbAngan yang sepatutnye dengan rase tanggungjawab bersame kelab..hehhehe... segala penambahbaikan atau panambah tomahan amat di alukan.. mungkin petang INI akan tempah BANNER tersebot.
.
~~cadangan banner dari eichi dan semue WARGA PPEOC~~:cheer:


terbaek arr....bru meriah nti...ahahkkk
kwan sok0ng 100% ats banner yg tersebut...nti time TT kasik donait ramai2....

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #1370 by metacyber
Salam....Kwan rase kite brkmpul lepas asar p0n 0kay jgak...
klau dri pkul 2 trlalu awal...nk2 kwan bru blik dri krja...huhuuuuu:woohoo:
nk tr0s jmpe kt sane kew???...

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #1381 by marabranska
jumpa kat danga bay la...aku mana tahu jalan...
aku kuar kerja kul 5.30pm.balik jap mandi2...
makan steamboat la wei terbaik nie...
Dterrace...
sekepala RM18.90
makan sampai muntah....

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #1385 by eyeme khalid

naz hensem wrote: salam... minggu ni akan diadekan TT bersama MYPERSONA STYLE.. tapi bgi PPEOC kite akan mule dari ptg sabtu dlam pukol 2.03 petang dan akan bergerak ke nusajaya.. sehubungan itu, ade lah diaklumkan bahwe ade cadangan utk membuat banner bagi PPEOC sourthen region... harge banner dlm rm40... kalo boleh setiap ahli memberi sumbAngan yang sepatutnye dengan rase tanggungjawab bersame kelab..hehhehe... segala penambahbaikan atau panambah tomahan amat di alukan.. mungkin petang INI akan tempah BANNER tersebot.
.
~~cadangan banner dari eichi dan semue WARGA PPEOC~~:cheer:


saje ar korang ni...
huhuhuhu..:(

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #1386 by eyeme khalid

marabranska wrote: jumpa kat danga bay la...aku mana tahu jalan...
aku kuar kerja kul 5.30pm.balik jap mandi2...
makan steamboat la wei terbaik nie...
Dterrace...
sekepala RM18.90
makan sampai muntah....


xpyah pegi la kalo x tau jalan,,sesat nnt..
wahahhaha..(racun2)

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.126 seconds