Remember Me     Forgot Login?   Sign up  

Suis headlamp low beam and high beam.

More
11 years 4 months ago #23221 by hexhox
Suis saya rosak and dah pergi proton for warranty claim.. tapi lama sgt susah la kereta tak leh kuar waktu malam. haha.. ingat nak cari sendiri je..

WXL 9878

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #23222 by Nubis-T

hexhox wrote: Suis saya rosak and dah pergi proton for warranty claim.. tapi lama sgt susah la kereta tak leh kuar waktu malam. haha.. ingat nak cari sendiri je..


Cmne boleh rosak eh bro? boleh share?

='= You'll Never Put A Better Bit Of Turbo On Your Knife

='= A Turbo A Day Helps You Work, Rest and Play

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #23228 by hexhox
tak tahu bro first dapat kereta suis tu elok je.. then mileage dah 1000 lebih baru tak leh guna. pergi sc memang dia dah suspect suis tu yg rosak bcoz pernah terjadi kat kereta lain sblm ni.. ermm.. sekarang sya hnya guna lampu kecil and fog lamp je waktu malam. still bahaya! lgpun sc kata persona dah takde production lagi. anyway ada siapa2 tahu halfcut area2 bangi?

WXL 9878

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #23231 by Nubis-T

hexhox wrote: tak tahu bro first dapat kereta suis tu elok je.. then mileage dah 1000 lebih baru tak leh guna. pergi sc memang dia dah suspect suis tu yg rosak bcoz pernah terjadi kat kereta lain sblm ni.. ermm.. sekarang sya hnya guna lampu kecil and fog lamp je waktu malam. still bahaya! lgpun sc kata persona dah takde production lagi. anyway ada siapa2 tahu halfcut area2 bangi?


Sekarang ni tak pasti apa nama suis tu.. Maksudnya lebih detail lagi. Tapi sy ada jgk cuba2 tnye pd supplier. Harga dlm range 100. Tp stock x smpi lagi..

='= You'll Never Put A Better Bit Of Turbo On Your Knife

='= A Turbo A Day Helps You Work, Rest and Play

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #23232 by hexhox
belah kanan kan wiper.. belah kiri signal.. suis untuk headlamp tu tak function..

WXL 9878

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #23257 by hakim3161
salam....hexhox tipu la sc tu,aku baru dapat ja suis tu 31/12/12.....dah ok pon lampu aku :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #23258 by betsybukez
Replied by betsybukez on topic Weight Loss
<a href=bit.ly/TCFXUE>Learn The Secret Here</a>, and keep your New Years Resolutions! It is time for New Years Resolutions again... The time everybody looks forward to... for about a week. Diets are among the most common resolutions. Most often, people give up after a week or so, and this is what causes their metabolisms to fail. Bouncing in and out of Diets can be detrimental to your long term weight goals. Rather than ruining your metabolism with another diet. Crave food less, eat less, and lose weight naturally!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #23260 by freedom_blue
Replied by freedom_blue on topic Re: Weight Loss
saya ada jual..sms me kat 0173910405..tq

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #23281 by hexhox
yeke? sebenarnya apa yg rosak? dan apa yg ditukar?

WXL 9878

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #23282 by hexhox
Replied by hexhox on topic Re: Weight Loss
Berapa harga bro? area mana boleh dapat?

WXL 9878

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #23283 by hakim3161
Suis lampu tu yang rosak....
sebulan jugak la kena tunggu suis tu.....
Sekarang dah ok dah lampu aku...
The following user(s) said Thank You: hexhox

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #23284 by freedom_blue
Replied by freedom_blue on topic Re: Weight Loss

hexhox wrote: Berapa harga bro? area mana boleh dapat?


Tlg sms saya utk harga

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.499 seconds