Pintu & Bonet Persona

More
10 years 9 months ago #9488 by Deng
Pintu & Bonet Persona was created by Deng
Salam semua,

Sesiapa yang boleh tolong confirmakan tak harga pintu depan dan belakang sebelah kiri berserta bonet belakang...

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #9515 by khibrahi
Replied by khibrahi on topic Re: Pintu & Bonet Persona
Kalu beli kat sc memang mahal gler.

Kalu ade member yg bukak workshop / kedai cat kete. cuba tanya diorang bape harga bleh dapat.
Pas 2 kena gak tanya harga barang bape; harga cat n pasang bape. Yg asal memang xde cat.


File Attachment:

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #9531 by Deng
Replied by Deng on topic Re: Pintu & Bonet Persona
Sedey oo kereta orang umah aku survey punya surver dekat 5K gak nak kena repair, nasihat aku amikla disaster punya insuran..sebab duk percaya sangat kat salesman kata dah amik rupa-rupanya tak amikagak agak kalau aku jual kereta ni berapa market sekarang..register bulan 2 2011














:( :( :( :( :( :( :( :( :(

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #9532 by nAkAtA_88
Replied by nAkAtA_88 on topic Re: Pintu & Bonet Persona
asal bro kete ko?????
xcident ke??????

[email protected]
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #9533 by Ah Jis
Replied by Ah Jis on topic Re: Pintu & Bonet Persona
mcm kena pokok tumabng jer nie..depan blakang kiri kanan kemak nyer tu..
:huh:

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #9534 by nAkAtA_88
Replied by nAkAtA_88 on topic Re: Pintu & Bonet Persona
tu la.....aklu rse cam tu gak....
gile la der.....

[email protected]
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #9537 by Deng
Replied by Deng on topic Re: Pintu & Bonet Persona
Ini bukan pokok daaa...bumbung bangunan melayang da...kat PD ari Sabtu itu hari...masa tu aku berserta bini dan adik ipar ada dalam keta, vios kat belakang aku hancus..:(

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #9538 by nAkAtA_88
Replied by nAkAtA_88 on topic Re: Pintu & Bonet Persona
ye ke??????mak ai.....ngeri lak aku tgok.....
nnt aku try tnye mmbe aku.....

[email protected]
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #9545 by khibrahi
Replied by khibrahi on topic Re: Pintu & Bonet Persona
Insurance skang 1 thn atau 6 bln. Kalu insurance nak abis bleh la ambk baru dgn bencana alam cover n mintak tlg workshop claim lambat cket.

Ko parking kat mana.Kalu public parking mmg xbleh wat ape2 la. Tapi kalu parking kat hotel, kalu dia xde tulis parking adalah tanggungjwb sendri, ko bleh claim kat hotel 2.

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #9682 by SLeePiNG-PiSToN
takziah bro...berat dugaan tu..

PE868 - Proton White


“Sesungguhnya Allah S.W.T tidak memandang kepada rupa paras dan harta benda kamu tetapi Allah hanya memandang kepada niat hati dan amalan-amalan kamu.”

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #9696 by despajero
Replied by despajero on topic Re: Pintu & Bonet Persona
alahai bro....malang tak berbau nih.....aku pun tumpang simpati gak....

ade buat report tak bro?

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 8 months ago - 10 years 8 months ago #12574 by Deng
Replied by Deng on topic Re: Pintu & Bonet Persona
Alhamdulillah, segalanya dalam proses pembaikan, nanti aku uploadkan gambar...cedey wooo
Last edit: 10 years 8 months ago by Deng.

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 2.883 seconds