Cadangan : Tambah merchandise PPEOC

More
10 years 9 months ago #9717 by driqmal
aku nk bg cadangan utk kite tambah barangan.. cth mcm key chain or sticker road tax tu ke... payung ke.. orait x?

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #9746 by fateh
aku dh malas nk ckp pasal barangan PPEOC ni.. :huh:

PE0145
...Nubis Tak Seberapa dr Selatan (Johor)...

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #9776 by irrahady
salam semua..

aku nk bg cadangan utk kite tambah barangan.. cth mcm key chain or sticker road tax tu ke... payung ke.. orait x?

sebelum2 ni pun mmg byk dah cdgn2 macam tu..tp ape guna nama PPEOC penuh satu keter tapi kita tak kenal satu sama lain..jd adalah lebih baik skrg ni kita tumpu pada kualiti member bukan pada kuantiti

aku dh malas nk ckp pasal barangan PPEOC ni.. :huh:

nape bro fateh..

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : [email protected]

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #9794 by fateh

salam semua..

aku nk bg cadangan utk kite tambah barangan.. cth mcm key chain or sticker road tax tu ke... payung ke.. orait x?

sebelum2 ni pun mmg byk dah cdgn2 macam tu..tp ape guna nama PPEOC penuh satu keter tapi kita tak kenal satu sama lain..jd adalah lebih baik skrg ni kita tumpu pada kualiti member bukan pada kuantiti

aku dh malas nk ckp pasal barangan PPEOC ni.. :huh:

nape bro fateh..


ntahlah.. aku dh x brminat langsung, korg nk kuarkan ke ape ke.. kuarkan lah.. skit hati aku pd peristiwa dulu pun x abis lg...

PE0145
...Nubis Tak Seberapa dr Selatan (Johor)...

Please Log in to join the conversation.

Moderators: fakri
Time to create page: 0.066 seconds