Persona Elegance R3 Concept

More
9 years 4 months ago #21660 by zul_ila
ade jual ke kete ni?

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 4 months ago #21673 by freedom_blue
wow!!! spec kereta dlm luar cantik tu..bodykit set pun cun..i like :kiss:

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 4 months ago #21674 by freedom_blue
diorg x pamir kat KL ke :(

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 3 months ago #21712 by Zaman

ade jual ke kete ni?


xtahu la ade jual ke x kete sebijik spec R3 ni mcm neo R3...yg ni dia promot bodykit je kot...

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 3 months ago #21713 by Zaman

diorg x pamir kat KL ke :(


kt showroom shah alam ade kot..

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 3 months ago #21898 by moonwalker
Harap Proton jual bodykit ni. ^_^

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 3 months ago #21927 by aisamuddin
tgk yg ni rase menyesal lak dah order bumper r3 yg biase tu... :S

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 3 months ago #21983 by wanbabun
terbaik la..smart abih...xdpt yg ori..klon pon jadi la..

pe id :- PE1982
location :- ampang dan sekitarnya.....
any location :- tampin(N9), kuala kangsar(PERAK), kodiang(KEDAH).

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 3 months ago #21990 by freedom_blue
rasanya ada jual kot..bukan ke diorg pamer harga sekali 3k lebih..x apa ada masa nak gi tengok kat centre of excelence.

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 3 months ago #21998 by moonwalker
Aku ada tanya kat FB Proton Motorsport, mereka kata hujung tahun baru release dengan harga yang muktamad. Hope so la ^_^

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 3 months ago #21999 by freedom_blue

Aku ada tanya kat FB Proton Motorsport, mereka kata hujung tahun baru release dengan harga yang muktamad. Hope so la ^_^


Hope so to..esok i hantar kereta kat center of excellence utk check defect so boleh tengok.. :lol: :lol: :laugh:

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 3 months ago #22012 by en_asruL
mmg xde show off keta nih kt proton kesas tu. nnt kalu sapa2 jumpa bodykit kt kedai luar bgtau noh. smart pulak tgk

PE1234~nombor bertuahnyaaa...

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.130 seconds