BUMBUNG KU BERKARAT SUDAAAAA.....

More
11 years 4 months ago #4375 by oman
tgk bulat2 karat 2 mcm kne taik burung je...
aku main agak jela..:whistle:

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #4380 by Lionheart
dah tanya kat proton. durang sembur antirust ngan cat balik je. aku nye dah xde warantty so kuar RM 200 untuk satu bumbung.

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #4392 by arfaie
200 tu masuk cat ngn labor? murah gak

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #4397 by zactera

oman wrote: tgk bulat2 karat 2 mcm kne taik burung je...
aku main agak jela..:whistle:


hahahahaah...taik brg ber asid tuh... :S

CyberSendikit™ Team®

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #4398 by zactera

Lionheart wrote: dah tanya kat proton. durang sembur antirust ngan cat balik je. aku nye dah xde warantty so kuar RM 200 untuk satu bumbung.


lme ke nk kena tnggl sne bro?ke sekejap je? :whistle:

CyberSendikit™ Team®

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #4408 by Lionheart
pagi anta ptg dah leh amik. :laugh:

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #4749 by zactera

Lionheart wrote: dah tanya kat proton. durang sembur antirust ngan cat balik je. aku nye dah xde warantty so kuar RM 200 untuk satu bumbung.


service centre suh buat sendirik...p tanya bengkel rm380 plg kurang pun..hampeh mahal...cat 1 bumbung blk...siap ckp cat PE ni jenis mahal lg... de sape2 tau kt mane murah? :S

CyberSendikit™ Team®

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #4753 by arfaie
kiranya kes ko ni tak cover dalam warranty?

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #4869 by zactera

arfaie wrote: kiranya kes ko ni tak cover dalam warranty?


cover bro cume nk claim makan mase...salesman kuar duit sendiri srh p repair...kt shah alam murah..entah kedai ape dia buat rm110 je siap cat 1bumbung....rase nk p touch up lg mane2 tempat yg calar..kire kes dh setel la...cuma blm tau lg dikemudian hari...tahan ke x diorang bt... :whistle:

CyberSendikit™ Team®

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #4870 by arfaie
berita buruk..keta aku pun berkarat bumbung :(

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #4889 by super_skalo
aiyak..da ramai berkarat bumbung ni..risau gak aku..kereta berjemur panas n hujan 25 jam ni..adessssssssshhhh

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #4895 by zactera

arfaie wrote: berita buruk..keta aku pun berkarat bumbung :(


up sket gmbr bro... :whistle:

CyberSendikit™ Team®

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.114 seconds