dr 1.6 tnggl .6 je, apa barang..

More
11 years 4 months ago #4928 by kamal kaiza
assalamualaikum.. mgg lepas aku tgh syok2 cuci PE tbe2 aku terperasan, name plate 1.6 tu dah ilang no 1 nye.. apa barang? baru 2 mgg pkai kete ni.. ni vendor mane yg supply part ni? lekat pun mcm pkai gam UHU je.. aku pun keje vendor gak, ade gak supply part camni (tp kat company #2 tu), xpenah aku dgr name plate diorg tercabut.. kitorg geram, trs cabut abis biar kosong je.. tp yg .6 tu je aa, name plate persona tu mane blh cabut, nama mahal 2.. sape2 ade experience sama, silalah share..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #4930 by epit
Huhu sabar bro, sy pon kena mcm situasi bro gak tapi lain sikit :dry: situasi yg sy kena tak tahu lah masalah mai dari sapa, sallesman ke atau kilang ke :whistle: . PE window visor sy tu ada 3 ja dipasang, yg dibelakang tu x dak, last2 dapat PE terus cabut semua. Salesman janji bukan betul, dan agak sy pada salesman mmg betul dia x tepati janji huhu . Alang2 da x dak 1, sy cabut semua terus

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #4932 by arfaie
agak2 leh claim warranty dak? haha aku ni cuma tau ckp suruh claim jer :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #4972 by fakri
haha.. ko hilang 1 je.. aku suma skali hilang 1.6 . hari kedua!! haha. hari kedua lepas aku dapat kete, aku bawak kete aku pegi kedai tinted. bile dah siap pasang, aku pusing la satu kete, then baru la pasan 1.6 tu dah xde. ntah camana ntah aku bole x perasan awal2. tatau time dpt kete mmg xde, atau malam pertama kene cungkil, atau tercicir dlm masa 2 hari pertama tu.

last2 skang emblem R3 menjadi pengganti.. huhu..

PE0007 ~ Shah Alam ~ Bangi ~ Putrajaya ~ Serdang ~ Dengkil
facebook.com/fakri


Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #4991 by Askry
agaknya aku rasa ada penculik emblem keta la... biasala kan klu hanya word kecik tuh yg hilang, terpaksa beli satu set, harga pun mungkin mahal or susah nak carik.. jadi solution mudah, cabut dari keta org la jwb nya..

jgn plak korang fkr aku wat menda cam nih... haha.. xda la.. apa brg main curik2.. xda berkat nya kan..

itu cuma teori aku dari perhatianku terhadap kaki2 keta yg tarak duit... huhu..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.104 seconds