FogLamp utk PE B-line

More
10 years 2 months ago #20295 by Fuad Ended
Kat sc ade jual... Just bgtau code item.... Kalau ade yg duk area2 shah alam dekat x-zone jual rm90 je suis gen-2 same je.... Fog lamp siap tapak ori set rm180 :)

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 2 months ago - 10 years 2 months ago #20296 by kery4421
Replied by kery4421 on topic Re: FogLamp utk PE B-line

Fuad Ended wrote: Kat sc ade jual... Just bgtau code item.... Kalau ade yg duk area2 shah alam dekat x-zone jual rm90 je suis gen-2 same je.... Fog lamp siap tapak ori set rm180 :)


Dimanakah lokasi detail x-zone 2 boss? ce habaq mai ckit nk p skodeng..
Aku stkat SC glenmarie 2 tau la..pnah g situ,beli brg cket..dgn SC 2 jauh x?
Last edit: 10 years 2 months ago by kery4421.

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 2 months ago #20314 by speedrider

arfaie wrote: speed, hang beli semua tu total cost brapa?


Aku baru pi Proton Shoppe tadi. ni quotation harga:

Fog Lamp + Bracket (kiri dan kanan)
PW855781 - RM156.00
PW855782 - RM156.00

Panel switch M/H Line
PW852815 - RM140.76

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 2 months ago #20333 by MR-MFz
Replied by MR-MFz on topic Re: FogLamp utk PE B-line
mmg btol harga tue...

www.facebook.com/mfzsubzero

Dunia terpelihara akhirat dapat pahala

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 2 months ago #20338 by arfaie
Replied by arfaie on topic Re: FogLamp utk PE B-line
pergh,...mana duit ni

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 2 months ago #20345 by speedrider

arfaie wrote: pergh,...mana duit ni


oitttttttt hang dah pasang DLAA tu nak pasang apa lagi? hahahaha

AKu ingat aku nak beli suis ajalah, fog lamp pasang kat acc shop, baru RM180.00 sepasang sekali ngan bracket

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 2 months ago #20354 by Auskywalker
perggh.... suis aja da 140... ble than keras gak nih...



itu ari bro helloween ade ofer kt ak , foglamp spsg 150, suis 100...

katanya ori....

ak nk suis jer...



tp smpai skrg xde mklum balas pn....

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 2 months ago #20364 by arfaie
Replied by arfaie on topic Re: FogLamp utk PE B-line
bkn DLAA, hella ler..aku nk suis jer

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 1 month ago #20688 by qureen89
Replied by qureen89 on topic Re: FogLamp utk PE B-line
kery4421....
sama la kes sya janji ada foglamp wahaha...
saya way rm100 je...

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 1 month ago #20773 by Eyjat
Replied by Eyjat on topic Re: FogLamp utk PE B-line
sory semua lama tak bukak web ni, wah dah makin murah tengok harga masing2, kalau aku punye dulu member tolong carik kan, skang ni dia susah nak dapat barang, tgk harga korang ni semua boleh tahan murah apa pon semuga semua dapat pasang fog lamp.

PE860 - Putajaya



PE860 Belalang Hitam Ada kelas brO ................

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 3 days ago #21104 by JibekDaGreat
hi all kengkawan.,sesape yg berminat dengan fog lamp PE?saya ade dapat sorg seller kat mudah.,die jual fog lamp,bracket n suis rm258 je.,saya rasa laris kot sebab sebelom ni die amik 20 set tak sampai seminggu abis.,so stock baru die cakap 5 july ni sampai insyaallah.,saya ingat nak sambar 1 set.,so kalau ade sesape yg berminat bole sertai sekali while stock last..

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 3 days ago #21107 by freedom_blue

JibekDaGreat wrote: hi all kengkawan.,sesape yg berminat dengan fog lamp PE?saya ade dapat sorg seller kat mudah.,die jual fog lamp,bracket n suis rm258 je.,saya rasa laris kot sebab sebelom ni die amik 20 set tak sampai seminggu abis.,so stock baru die cakap 5 july ni sampai insyaallah.,saya ingat nak sambar 1 set.,so kalau ade sesape yg berminat bole sertai sekali while stock last..


brg ori ke? ada nampak add kat mudah tu tapi x call lagi..kalau ori interested ni..

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.130 seconds