jaga jaga dgn aksesori luar PE anda...

More
10 years 9 months ago #9741 by loki_J
Salam sume geng PPEOC,


Just nk sharing...kalo parking kat mane2 tempat yg agak2 sunyi or tempat parking di shopping complex...selalulah cabut antena radio korng n simpan..sbb tu barang panas yg murah dan mudah di curi....

last 2 month..aku nye antenna da kena sapu mase parking kt PLAZA LOWYAT ,KL...parking dekat bay 2...


nk suggest pakai gam gajah takut pencopet tuh cube tanggalkn n patah trus dia punye tapak...lagi susah..ehehe:lol:

p/s kalo ade pengalaman lain untuk barang2 lain share la yek..so same2 kite caution...
The following user(s) said Thank You: arfaie, mamaty

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #9744 by zactera

Salam sume geng PPEOC,


Just nk sharing...kalo parking kat mane2 tempat yg agak2 sunyi or tempat parking di shopping complex...selalulah cabut antena radio korng n simpan..sbb tu barang panas yg murah dan mudah di curi....

last 2 month..aku nye antenna da kena sapu mase parking kt PLAZA LOWYAT ,KL...parking dekat bay 2...


nk suggest pakai gam gajah takut pencopet tuh cube tanggalkn n patah trus dia punye tapak...lagi susah..ehehe:lol:

p/s kalo ade pengalaman lain untuk barang2 lain share la yek..so same2 kite caution...


salam bro...gua pn slalu park sne...naseb baek kasi taw...selamat la antena gua... :unsure:

CyberSendikit™ Team®

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #9847 by arfaie
terima kasih atas ingatan :)

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #9988 by despajero
noted...thanks 4 share n care...terbaikk!

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #10042 by jackall
tenkiu atas peringatan tu loki_j..


ps: siapa tau rege antena PE ni berapa yer? ermm..

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #10200 by loki_J
aritu aku angkat kt ttdi dia tolak 12 inggit...rasenye waja nye..xtau ori ke x...jnji dpt radio sbb ms tu bapak mertua nk pinjam kete g travel...huhu

rege x mhl..nk mencari tu malas skit... :pinch:

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #10202 by arfaie
ori mahal jugak..tak salah aku 29-30..tp bab kualiti xleh komen sbb xpernah guna yang bukan ori..kalau korg risau yang ori ilang, beli yang third party punya brand, pasang kt keta..y ori simpan :lol:

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #10216 by loki_J

ori mahal jugak..tak salah aku 29-30..tp bab kualiti xleh komen sbb xpernah guna yang bukan ori..kalau korg risau yang ori ilang, beli yang third party punya brand, pasang kt keta..y ori simpan :lol:


sebb aku nye da selamat..so aku da x risau...:silly:

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #10407 by mn.afie

ori mahal jugak..tak salah aku 29-30..tp bab kualiti xleh komen sbb xpernah guna yang bukan ori..kalau korg risau yang ori ilang, beli yang third party punya brand, pasang kt keta..y ori simpan :lol:


kalau simpan barang ori, mcm lg terkilan je..yelah, yg ori di anak tirikan.. :lol:

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #10425 by kamal kaiza
dl time aku pkai neo pn abg ipar aku ckp antenna p1 brg pns.. kalu nk tkr antenna shark fin ala2 bmw blh ke?:woohoo:

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #10443 by nAkAtA_88
Salm sume kwan2......
bkan aksesori luaran je kne jge.....
kete kite pon kne jge....
kat sni nak share skit la.....
pada sape yg tau tu bgus.....
tpi kalo sape yg tak tau tu take notes ok?????
smlm ada satu mamat nie park kete kat shoping complex.....
pastu tiket die ltak kat dlm kete......
so.....kaki2 pemecah kete pon msuk kete die n then trus bwk kuar kete mamat tu ngan slambe kan sbb tiket ada lam kete tu.......
so berhati2 la dan jgan lalai......

[email protected]
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #10444 by limiey

Salm sume kwan2......
bkan aksesori luaran je kne jge.....
kete kite pon kne jge....
kat sni nak share skit la.....
pada sape yg tau tu bgus.....
tpi kalo sape yg tak tau tu take notes ok?????
smlm ada satu mamat nie park kete kat shoping complex.....
pastu tiket die ltak kat dlm kete......
so.....kaki2 pemecah kete pon msuk kete die n then trus bwk kuar kete mamat tu ngan slambe kan sbb tiket ada lam kete tu.......
so berhati2 la dan jgan lalai......



huh bahaya sunggoh, tiket tu paling mhl pn rm5 tapi ilang sebiji kereta, sunggoh xbebaloi

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.128 seconds