PENGUMUMAN TT/LEPAK/NGETEH

More
10 years 11 months ago #8728 by Syahril_Genji
Aku baru nak masukkan ko da masukkn da...ko memang laju dan terbaik la Irra....Terime Kasih Irra...Sayang ko....Belanje aku Makan ek..hahahaha...

>>>>>
>
>>
>

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #8730 by nAkAtA_88
orait2......
aku nak itut.....
huhuhu.....

[email protected]
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #8731 by irrahady

Syahril_Genji wrote: Aku baru nak masukkan ko da masukkn da...ko memang laju dan terbaik la Irra....Terime Kasih Irra...Sayang ko....Belanje aku Makan ek..hahahaha...

aku plak kena belanja..ko ler heehe

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : [email protected]

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #8773 by nAkAtA_88
Bro.....dataran kat shah alam tu ada 2 kan?????
yg mne satu yerk?????

[email protected]
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #8774 by nAkAtA_88
yang kat blakang masjid ke yg kat depan SACC MALL?

[email protected]
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 11 months ago - 10 years 11 months ago #8787 by irrahady
Dataran Kemerdekaan Shah Alam dekat Muzium...

tak pun ko call je si syahril..no kan ade

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : [email protected]
Last edit: 10 years 11 months ago by irrahady.

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #8812 by jackall
tak per.. kalau jadi aku pergi aku carik pelan pelan.. huhu.. :whistle:

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #8823 by irrahady
aku paham..aritu aku pusing2 cr dataran shah alam tu hehe. klau pegi lagi pun lum tentu leh sampai tepat pd waktunya hahah

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : [email protected]

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #8826 by nAkAtA_88
tu la.....
sbb c2 kan bnyak round board.....

garso[email protected]
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #8828 by jackall
yg aku tau dataran yang ada jamm tu jer.. takpe.. aku tanya la sapa sapa nanti.. hehe.

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #8837 by Syahril_Genji
Korang cari je Hotel Blue Wave...Belakang hotel tu lah Dataran Kemerdekaan...kalo xtau...call aku ye...

>>>>>
>
>>
>

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #8885 by bunz2129
mcm best je..brp rmai dh compom

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.165 seconds