DIY - Install papago x8 dalam lokatoo a903 (link update 23/10/12)

More
9 years 1 month ago #22631 by ammar86
mediafire buat perangai, nk cari duit lebih kot. error ni yg naik kalau user nk download file lain sebab file2 ni kena join, jd mediafire ambil kesempatan

File Attachment:

photo sharing

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 1 month ago - 9 years 1 month ago #22676 by R3999
Terima kasih ammar.. Akhirnya berjaya gak instal X8 dlm lokatoo teman.. nk try install garmin lak... :cheer:
Last edit: 9 years 1 month ago by R3999.

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 1 month ago #22681 by ezwn_boy

2. ni software (update link - Mediafire) 252MB ( update 23/10/12- link 1 boleh download, link 2&3 dikacau oleh mediafire)
Part 1 - adf.ly/Dm6l3
Part 2 -adf.ly/Dm6pd
Part 3 - adf.ly/Dm6rq

link 4shared untuk part 2 dan 3
tny.cz/2e6b18c4

saya cuba download part 2 dan 3 tapi blocked. Manakala link 4shared perlukan password.....apa password dia???

boleh bagi semula link part 2 dan 3 tak.....tima kasih banyak!!!

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 1 month ago #22682 by R3999
Mola-2 aku klik link 4shared tu dia mntk psswrd gak.. Then aku msk terus melalui 4shared.com.. Peh tu search.. Taip PPG_X8.5... nanti dia akan kuar la senarai.. peh tu download 2 fail bwh ni...

PPG_X8.5.rar.002
Oleh: marz1511

PPG_X8.5.rar.003
Oleh: marz1511

Then combine jd satu mcm arahan ammar.. combine guna hjsplit.. Link ada dlm 1st page.. peh tu ikut ja arahan seterusnya...

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 1 month ago - 9 years 1 month ago #22683 by R3999
Last edit: 9 years 1 month ago by R3999. Reason: double posting

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 3 weeks ago #22730 by ammar86


2. ni software (update link - Mediafire) 252MB ( update 23/10/12- link 1 boleh download, link 2&3 dikacau oleh mediafire)
Part 1 - adf.ly/Dm6l3
Part 2 -adf.ly/Dm6pd
Part 3 - adf.ly/Dm6rq

link 4shared untuk part 2 dan 3
tny.cz/2e6b18c4

saya cuba download part 2 dan 3 tapi blocked. Manakala link 4shared perlukan password.....apa password dia???

boleh bagi semula link part 2 dan 3 tak.....tima kasih banyak!!!


password smua - ppeoc cuba try tgk. klau search kt 4shared mmg jmpa jgk :P

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 3 weeks ago #22739 by naimuntogelon
SAlam & gud moning bro...

Part 1 saya dah ambik, part 2&3 4share tu tak bleh masuk, "tny" password tak betul dia kata...tuluuunnnggg.....

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 3 weeks ago #22740 by naimuntogelon
hurey!!!!!!!!!! dah bulih, trime sase bebanyak...ada banyak gps kat launchpad, yang lelain ade dak?

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 1 week ago #22830 by DETEKTIF
terbaik..dh ade papago n garmin n lukatoo..

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 1 week ago #22866 by R3999

terbaik..dh ade papago n garmin n lukatoo..


Setelah mencuba ketiga-2 GPS.. (Lokatoo (new version), Garmin & Papago X8.5)... Bagi aku yang TERBAIK skali adalah PAPAGO! Lengkap skali map dia...

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 1 week ago #22869 by DETEKTIF

terbaik..dh ade papago n garmin n lukatoo..


Setelah mencuba ketiga-2 GPS.. (Lokatoo (new version), Garmin & Papago X8.5)... Bagi aku yang TERBAIK skali adalah PAPAGO! Lengkap skali map dia...


same la kite..pakai papago jgk terbaek..yg lain jalan mengelirukan haha...

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 1 week ago - 9 years 1 week ago #22870 by DETEKTIF
Last edit: 9 years 1 week ago by DETEKTIF.

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.108 seconds