DIY Persona Elegance Dashboard

More
10 years 7 months ago #4621 by are-mad
cane nak buka tempat adjust air cond untuk buka skru bhg bwah radio???

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 6 months ago #5312 by Syahril_Genji
pergh...memang terbaik,smart,cun,menarik,ape lagi nak sebut ye..
balik ni gi beli sticker carbon fiber,DIY sudey...ikot ajaran En.Eichi Katsu yang master..

Kalau xmenjadi,buruk,hasil tangan saye,baru saye halo bro Eichi Katsu ye..saye kt area Shah Alam,Selangor..

>>>>>
>
>>
>

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 11 months ago #15328 by hakiem4468
Terbaekk..!! Ada sesapa yg dh pasang kat side mirror tak? Almaklom laa baseline kan kaler itam jer...

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 11 months ago #15345 by mn.afie
ahaaa...menarik2..abg eichi dtg kl kan 3hb? bole la nk mntk tlg buatkan..upah sekali untuk psg kat side mirror, ngan lace kat blkg and tepi bonet..bole x? huhuu :P

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 11 months ago #15384 by arfaie

Terbaekk..!! Ada sesapa yg dh pasang kat side mirror tak? Almaklom laa baseline kan kaler itam jer...


aku dh wat..blh thn susah la

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 11 months ago #15415 by horizon_elegance
Nak tahu sesiapa pernah buka aircond panel dan tampal sticker carbon? I dah try banyak kali xberjaya :(

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 11 months ago #15442 by arfaie
aircond panel xboleh buka dri depan, sbb dia dh skru ke dashboard..

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 11 months ago #15886 by horizon_elegance

aircond panel xboleh buka dri depan, sbb dia dh skru ke dashboard..


Alamak....xkemas lar kalau xdpt buka dan tampal carbon stckr. :(

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 11 months ago #15918 by arfaie
blh..buat pelan2, aku buat ok je. xpun, ko bukak vent aircond dulu

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 11 months ago #15923 by super_skalo
aku tampal cf sticker jd menggelembung...lps panaskan terus xlekat...tgan aku ni xde senimannnnnnnn...huhu

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 11 months ago #16006 by arfaie
senimannnn :lol:

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 2 months ago #21461 by amierJLQ
B) akan ku try meng "DIY" kan kereta ku... dengan sticker blind2...hahahaha :cheer:

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.095 seconds