Apakah modifikasi seterusnya?

More
10 years 2 months ago #20371 by adrian_WWM894
hello otai2 dan para forum.. ak pakai persona elegance B-Line je, sbb ak lagi minat buat sendiri slow2...dah pakai baru sebulan.. sekarang dah tukar air filter open pod sekali dgn CAI.. pastu baru2 ni dh tukar extractor 4-2-1, piping n bullet maintain standard pastu pasang double muffler tp sebelah dummy je, sebelah lg 2.0 staraight flow.. so next? mintak pendapat.. misi ak, nak bukan nak sentiasa bwk laju2 pun, tapi agak2 ada keta menganjing2 ak je, mampu la ak tunjukkan belang kete persona ak.. hahaha.. mintak pendapat bros n otai.....

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 2 months ago #20372 by JibekDaGreat

adrian_WWM894 wrote: hello otai2 dan para forum.. ak pakai persona elegance B-Line je, sbb ak lagi minat buat sendiri slow2...dah pakai baru sebulan.. sekarang dah tukar air filter open pod sekali dgn CAI.. pastu baru2 ni dh tukar extractor 4-2-1, piping n bullet maintain standard pastu pasang double muffler tp sebelah dummy je, sebelah lg 2.0 staraight flow.. so next? mintak pendapat.. misi ak, nak bukan nak sentiasa bwk laju2 pun, tapi agak2 ada keta menganjing2 ak je, mampu la ak tunjukkan belang kete persona ak.. hahaha.. mintak pendapat bros n otai.....


erm,berminat gak nak tenggok gambo buat double muffler tu.,share sikit bole ke bro..

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 2 months ago #20392 by adrian_WWM894
ekzos.JPG

Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 2 months ago #20393 by adrian_WWM894
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 2 months ago #20394 by adrian_WWM894
sorry bro lambat ckit, baru balik outstation, tak bwk keta pi.. so tu la dia gmbr double tu..sorry tak brp nak clear.. ak share sekali gmbr open pod, kalau ada komen sila2kan.. masih baru lg ni...thnx

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 2 months ago #20395 by arfaie
perghhhh

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 2 months ago #20396 by Auskywalker
dasat...


btw, semat la dua ejos tu....

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 2 months ago #20401 by adrian_WWM894
thnx... jadi...apa yg patut dibuat seterusnya? haha... tiba2 terasa nak buh turbo pulak ni...

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 2 months ago #20404 by adzmiration
bro ce review sket perubahan pada kete yang telah di upgrade..berminat nk buat tp x berani lg hehehee...

[PE Green Goblin]

~ Negeri Bawah Bayu ~

~ Malaysian ~

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 2 months ago #20419 by adrian_WWM894
ak tuka air filter open pod, sekali buat cold air intake yg disambung dari lubang fog lamp.. pastu tuka extractor 4-2-1 custom made dari matola, dgn muffler HKS straight cut.. tu sahaja.. pasni target nak tuka bullet tengah and cam pulley kot.. tp tngu gaji bulan depan lak tu..hihi

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 2 months ago #20425 by adzmiration

adrian_WWM894 wrote: ak tuka air filter open pod, sekali buat cold air intake yg disambung dari lubang fog lamp.. pastu tuka extractor 4-2-1 custom made dari matola, dgn muffler HKS straight cut.. tu sahaja.. pasni target nak tuka bullet tengah and cam pulley kot.. tp tngu gaji bulan depan lak tu..hihi


performance? pickup ok x

[PE Green Goblin]

~ Negeri Bawah Bayu ~

~ Malaysian ~

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 2 months ago #20436 by adrian_WWM894
performance not bad, pickup naik..

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.106 seconds