kemasukan gear berbunyi..hline auto

More
9 years 4 months ago #23172 by shah100
sesiapa yang pakai hline auto..setiap kali mula nak jalan antara gear 1 ke 2..ade bunyii `takk` macam bunyi bila onkan aircorn,kawan2 yang lain ade masaalh ni tak atau memang pesen dia macam tu

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 4 months ago #23265 by freedom_blue
datang dari engine bay kan? bawak gi sc dan suruh diorg letak washer kat bawah lower arm dan ketatkan balik..dulu keta member i BLM ada masalah sama je..lepas letak washer terus ok sampai skrg..

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 3 months ago #23470 by shah100
yee bunyi dr enjin..kalau biarkan je ade problem ke takk..setiap kali jalan mesti bunyi

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.064 seconds