Salam Perkenalan NORTHEN REGION.....

More
9 years 11 months ago #20845 by zydy
salam kenalan ngan smua

Nama : zaidi
City : changlun, kedah
Colour: brown
Plat : kdf3094

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 11 months ago #20849 by arfaie
welcome bro..dah daftar?

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 11 months ago #20855 by zydy
belum lagik,dlm proses nak daftar....

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 11 months ago #20867 by arfaie
join grup northern PPEOC dulu la..nnt leh ambik borang dgn state leader

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 11 months ago #20874 by zydy
cerita skit step by step dia,kos semua...baru lagi,newbie la katakan

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 11 months ago #20901 by arfaie
yuran rm20 ja..tp skrg ni blum kena bayar, mai lepak isi borang dulu

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 11 months ago #20908 by zydy
kat mana nak amik borang tu,aku link northen tu takleh masuk,kat tmpat keje aku tak leh masuk facebook ler....

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 11 months ago #20925 by arfaie
err nnt aku check area leader utk changlun

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 9 months ago - 9 years 9 months ago #21741 by blackkatalia
Salam kpd semua warga

PPEOC UTARA

Saya org baru kat sini.., kalau ada apa yg salah ka tak bropa nak betoi ka... tolong ejas bagi betoi balik sat...

kalau jumpa... tegoq-tegoq la...

Nama : sham

nama kat mana-man forum : blackkatalia

kerja : along

umuq : masih muda lagi

tempat tinggai : bukit pinang, 06200 alor setaq, kedah

status kawin ka dak : dah kawin, 2 org

anak : 3 org puteri

no. talipon : 019 5255 322

kegemaran : dibelanja makan...(harap-harap kalau ada yg suka ka tak suka belanja org makan ka... jgn segan jgn malu-malu, call saja aku utk membelanjakan aku makan)

no kereta : KDF6987
Kaler : Tranquillity Black
tarikh miliki kereta : 19 Jun 2012

sebetoinya isteri aku yg selalu drive PE nih...kira dia juga pemilik PE nih laaa ...

sebab beli kereta PE : sebelom tu dah booking FLX. lepas saleman call habaq kata FLX dah sampai, teruih pi bayar 42.4k kat saleman tu atas kereta FLX, malam tu isteri telah cuba mengcucuk jarumnya, cuba mempengaruhi aku & merasuah aku agar aku berubah pikiran utk kansel beli FLX tukaq beli PE...,pagi esoknya sebelom saleman tu pi JPJ utk register kereta FLX tu...aku bawa duit lagi 2k pi kat saleman tu habaq kata tak jadi FLX tukaq pi PE... kena tunggu la pulak pasai kereta tu tak ada stok kaler Tranquillity Black. pas 5 hari baru kereta PE tu sampai... kalau boleh memang nak PE auto pasai sebelom nih pon dok pakai wira auto tapi apakan daya duit ada setakat manual saja.... ITULAH KISAHNYA

sekian, harap maklum.

saya yang baru nak ambik tau,


...........................................
(sham blackkatalia)
Last edit: 9 years 9 months ago by blackkatalia.

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 9 months ago #21853 by arfaie
amboi panjang aih kisah...dh daftar ka?

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 9 months ago #21865 by R3999
nama: Mohd Nizam @ Zam_Changloon
Lokasi : Arau Bandar Diraja
no.kete: R3***
warna kete: Chiffon Green
Asal : Changloon, Kedah

Salam Perkenalan.. mokalau terkelih hon la noh...

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 9 months ago - 9 years 9 months ago #21866 by R3999
x pa... nanti kami pi daftar berdua.. buleh kot syam blackatalia??? :laugh:
Last edit: 9 years 9 months ago by R3999.

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.129 seconds