SENARAI AHLI PPEOC(M) 2012/2013

More
9 years 10 months ago #22410 by nasayaya88
akhirnye.............dh dpt no surat branak PE aku nih....good job otai2 central Shah Alam...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
The topic has been locked.
More
9 years 10 months ago #22411 by hafizharudin
:woohoo: Lama da x join ppeoc so nama aku pun da xde dlm list...hahahaha, so no. kat kete aku tu valid lg ka? Klu x gua tanggal???
The topic has been locked.
More
9 years 10 months ago #22412 by shah100
id pe ku mana...
The topic has been locked.
More
9 years 10 months ago - 9 years 10 months ago #22413 by despajero
hafizharudin --> Mesti bro dah lama xbuka forum kan...hehehe

Bukan mcm tu bro...no PE ID bro tu masih milik bro lagi...cuma masa bro register dulu PPEOC belum lg Kelab Berdaftar(tu pasal la bro register masa tu xkena bayar yuran)

Alhamdullillah April 2012 lepas dah jadi Kelab Berdaftar. So Pendaftaran telah DILAKUKAN SEMUAL(utk Ahli Lama) dan Pendaftaran Baru beserta Yuran telah berbula kira-kira 3 bulan lps iaitu Julai baru2 ni.

So bro hafizharudin Sila rujuk sini :-
--> Tahniah PPEOCM kerana telah menjadi sebuah pertubuhan rasmi
--> PENDAFTARAN AHLI Baru & Lama [Versi baru]

hafizharudin wrote: :woohoo: Lama da x join ppeoc so nama aku pun da xde dlm list...hahahaha, so no. kat kete aku tu valid lg ka? Klu x gua tanggal???


PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.
Last edit: 9 years 10 months ago by despajero.
The topic has been locked.
More
9 years 10 months ago #22414 by sieza
AKU NAK TANYE HANG...(NASET)...DAFTAR NGAM SAPA NIE...JGN SUKA2 JUAL NAMA SL KEDAH...SBB KAMI TAHU SL KEDAH ORG NYE MCMNE....SETAHU AKU...SL XPERNAH PUN MINTA DUIT DAN (AKU SALAH SEORANG YANG DAFTAR MELALUI SL KEDAH)...SEMASA ISI BORANG WAKTU TU...NIE RAYA HAJI TAHUN BILA...? SETAHU AKU SEBELUM NIE...KITA HANTAR EMAIL... AJE...JANGAN CAKAP DAN TULIS IKUT SEDAP AJE....PIKAQ DULU NOH...
The topic has been locked.
More
9 years 10 months ago - 9 years 10 months ago #22415 by despajero
Salam buat semua rakan2 PPEOCM sekalian....sekadar ingin membantu ni....

Kepada yang dah terima PE ID...Tahniah diucapkan...Sila tuntut stiker register pada SL atau AL tempat anda mendaftar dgn Yuran hari tu yea.

Kepada Ahli Lama....Tahniah kerana mendaftar semula...anda telah menjadi ahli kelab berdaftar dah sekarang ni hehe. Anda pun juga sila tuntut stiker register pada SL atau AL tempat anda mendaftar dgn Yuran hari tu yea.

Kepada yang mendaftar BERSERTA YURAN...tp masih belum listing di sini......Sila follow-up semula dengan SL atau AL yg anda daftar hari tue. Sila dapatkan penjelasan drpd mereka, jgn duk pasrah dan duk diam membisu jer tau.

Kalu anda baca ayat saya diatas...mesti ade sebut SL atau AL....maka silalah selalu berdamping dengan mereka yea...hehe

Kepada rakan2 yg TELAH mendaftar di Putrajaya baru-baru ni (20hb Sept)....harap bersabar...masih dalam simpanan utk disekalikan(akan disubmit one-shot) dgn sesi pendaftaran esok di:-

Sesi Lepak Santai Putrajaya
Esok(Rabu),
3 Oktober 2012,
9.00pm,
bertempat di Jambatan Masjid Putra (xjauh dgn masjid Pink tu).

Warga Forum samada Ahli Lama atau Baru, yang mahu mendaftar sila call saya Despajero (SL Putrajaya) dahulu, utk SAHkan kehadiran anda selewat2nya esok 5pm. No talian sy 013-3139895.

Rujukkan --> PENDAFTARAN AHLI Baru & Lama [Versi baru]

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.
Last edit: 9 years 10 months ago by despajero.
The topic has been locked.
More
9 years 10 months ago #22416 by despajero
Terbaekkk bro...hanya perlukan sedikit kesabaran

nasayaya88 wrote: akhirnye.............dh dpt no surat branak PE aku nih....good job otai2 central Shah Alam...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.
The topic has been locked.
More
9 years 10 months ago #22417 by freedom_blue

naset wrote: Sory la klu aku nak komen ckit..aku dh register sminggu sblm raya haji,tapi still tak dapat2 lg PE ID.duit dah bayar.Mmg SL Kedah kurang efektif buat kerja ka?Register dgn Shukor.


Jgn marah bro..banyak gak yg belum dapat ID lagi walaupun dah lama bayar dan register..kena bersabar..mcm i pun belum dapat lagi tapi i follow up & tunggu je dgn penuh kesabaraan..janji i dah tampal sticker PPEOC yg depan dan belakang and proud to show im a PPEOC member is good enough for me.. ;)
The topic has been locked.
More
9 years 10 months ago - 9 years 10 months ago #22419 by nasayaya88
hihihihihhihhhhhiiiiiii

despajero wrote: Terbaekkk bro...hanya perlukan sedikit kesabaran

nasayaya88 wrote: akhirnye.............dh dpt no surat branak PE aku nih....good job otai2 central Shah Alam...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Last edit: 9 years 10 months ago by despajero.
The topic has been locked.
More
9 years 10 months ago - 9 years 10 months ago #22420 by despajero
Cayalah freedom_blue....terbaekk

Lagi satu...Takde ID pun bukanlah satu halangan untuk aktif dengan aktiviti2 kat dalam PPEOCM.

Jom join aktiviti Derma Darah 7 Okt 2012 nih --> PPEOC TT DERMA DARAH KALI KE-EMPAT

freedom_blue wrote:

naset wrote: Sory la klu aku nak komen ckit..aku dh register sminggu sblm raya haji,tapi still tak dapat2 lg PE ID.duit dah bayar.Mmg SL Kedah kurang efektif buat kerja ka?Register dgn Shukor.


Jgn marah bro..banyak gak yg belum dapat ID lagi walaupun dah lama bayar dan register..kena bersabar..mcm i pun belum dapat lagi tapi i follow up & tunggu je dgn penuh kesabaraan..janji i dah tampal sticker PPEOC yg depan dan belakang and proud to show im a PPEOC member is good enough for me.. ;)


PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.
Last edit: 9 years 10 months ago by despajero.
The topic has been locked.
More
9 years 10 months ago #22442 by fakri
BATCH 14 4/10/2012 6:22AM

PE0033 AHMAD ERSHAD BIN SHAMSUL BHARIN NORTHERN TELUK INTAN
PE0312 NUR AMALINA BINTI ZAINAL NORTHERN SUNGAI PETANI
PE0427 SYED MUHAMMAD HANAFI BIN SYED HADZIR NORTHERN SUNGAI PETANI
PE0550 MUHAMMAD NIZAM BIN ISMAIL SOUTHERN PASIR GUDANG
PE1313 NAJIAH BINTI MD YUSUFF NORTHERN SUNGAI PETANI
PE1460 MD YASIR BIN MISNAN CENTRAL N.SEMBILAN
PE2035 MOHD FIRDAUS BIN REDZUAN NORTHERN ALOR SETAR
PE2036 MOHD KHAIRUL ANUAR BIN MANSOR NORTHERN ALOR SETAR
PE2037 MOHD KHAIRULANWAR BIN MARZUKI NORTHERN JITRA
PE2038 SYAHRIZAN BIN SIHABIDIN NORTHERN PADANG TERAP
PE2039 MOHD TARMIZI BIN AZIZ NORTHERN ALOR SETAR
PE2040 MUHAMAD HUZAIFAH BIN ABDUL GHANI NORTHERN ALOR SETAR
PE2041 HASBULLAH BIN BAHARI NORTHERN ALOR SETAR
PE2042 MOHD SHARIZAL BIN MANSOR NORTHERN ALOR SETAR
PE2043 JAMAL HAYAT BIN ALI NORTHERN JITRA
PE2044 MOHD NASIR NORTHERN ALOR SETAR
PE2045 MOHAMMAD HAFIZ BIN HASHIM NORTHERN KULIM
PE2046 MOHD FAIZAL BIN HAMZAH SOUTHERN MELAKA
PE2047 MOHD HAFIZUDDIN BIN ISMAIL NORTHEN ALOR SETAR
PE2048 ABDUL SOMAD BIN MOHAMMAD FAUZI NORTHEN ALOR SETAR
PE2049 NOR DIANA BINTI MIHAT SOUTHERN MELAKA
PE2050 MOHD AIZUDDIN BIN MOHD NOR NORTHERN TAIPING
PE2051 MUHD FAHED B. HASSAN NORTHERN PULAU PINANG
PE2052 MUHAMAD KHAIRUL FAELI B. MOHD MORKHTAR NORTHERN PULAU PINANG
PE2053 SHAIPUL ADLI BIN AWANG NORTHERN IPOH
PE2054 RAMLI BIN ISMAIL CENTRAL N.SEMBILAN
PE2055 SHARUL AZUAN CENTRAL N.SEMBILAN
PE2056 GUNALAN CENTRAL N.SEMBILAN
PE2057 MOHD HELMI B. MOHD KAMAL NORTHERN PULAU PINANG
PE2058 AMIRUL NAJQIME B. ROSLAN NORTHERN SG PETANI, KEDAH
PE2059 SUHAIMI B. ABDULLAH NORTHERN PULAU PINANG
PE2060 MOHAMMAD REJAB B. ABD MALEK NORTHERN KULIM, KEDAH
PE2061 MOHAMAD FIRDAUS B. HARUN NORTHERN KULIM, KEDAH
PE2062 MOHD FIRDAUS BIN MOHD SAAD SOUTHERN JOHOR BAHRU
PE2063 MOHD KHAIRUL IZUAN BIN ZAWAWI SOUTHERN PASIR GUDANG
PE2064 SALMAH BINTI DAMSIAH SOUTHERN JOHOR BAHRU
PE2065 MOHD AFFIAN BIN AB AZIZ SOUTHERN KOTA TINGGI
PE2066 KHAIRUL SHAH BIN ABU NAWAR SOUTHERN KULAI

PE0007 ~ Shah Alam ~ Bangi ~ Putrajaya ~ Serdang ~ Dengkil
facebook.com/fakri


The topic has been locked.
More
9 years 10 months ago #22457 by Ejan 5533
PE 2038 .. sAYA register dgn sL kedah . Alhamdulillah dah dpt no id. Time kasih..... :woohoo: :woohoo:
The topic has been locked.
Moderators: fakri
Time to create page: 0.180 seconds