STICKER BULAT BERNOMBOR AHLI PPEOC

More
11 years 1 month ago #6823 by cyful
Haha..zakie bl ms plk aku tanya.. Haha. Ko busukan nm aku.
The following user(s) said Thank You: ZAkie_RosLan

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #6824 by ZAkie_RosLan
HAHAH...GURAU BRO...SABAR2 SMUA YG BLUM DPT...AKU PON XDPT LG..EHEHHE..CYFUL NNTI ADER BAJU BARU KSI UPLOAD PIC YER..HEHEHEH

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #6825 by Kunan8496

Miera Mohamad wrote:

tenk wrote: PE603 chiffon green WVA4284 dah siap ke kak?? lama xbuka ni xtau hihihih klu dah nnt sy bank in kan




Hi..Tenk , emailkan or sms kan Nama, No.Ahli , Plat No.,warna Kete dan alamat pos terkini...skg akak hanya print tuk mereka yang terus je...

[email protected] or 0197088023....cpt taw...


kak miera,019 ke 016??? :unsure:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #6827 by Miera Mohamad

Kunan8496 wrote:

Miera Mohamad wrote:

tenk wrote: PE603 chiffon green WVA4284 dah siap ke kak?? lama xbuka ni xtau hihihih klu dah nnt sy bank in kan




Hi..Tenk , emailkan or sms kan Nama, No.Ahli , Plat No.,warna Kete dan alamat pos terkini...skg akak hanya print tuk mereka yang terus je...

[email protected] or 0197088023....cpt taw...


kak miera,019 ke 016??? :unsure:



Alamak silap.....ampun pak...016-7088023

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #6828 by Kunan8496

Miera Mohamad wrote:

Kunan8496 wrote:

Miera Mohamad wrote:

tenk wrote: PE603 chiffon green WVA4284 dah siap ke kak?? lama xbuka ni xtau hihihih klu dah nnt sy bank in kan




Hi..Tenk , emailkan or sms kan Nama, No.Ahli , Plat No.,warna Kete dan alamat pos terkini...skg akak hanya print tuk mereka yang terus je...

[email protected] or 0197088023....cpt taw...


kak miera,019 ke 016??? :unsure:



Alamak silap.....ampun pak...016-7088023


haha..bukan ape,td saya anta msj xdapat,failed..pastu g check kt merchandise kt atas tu rupanya 016.. hehe.. :lol: :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #6829 by tenk
nasib baik failed klu tiba2 ada org melayan ssh gak tu hahahah
kak sy dah send kat email kak tq

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #6836 by Miera Mohamad

ZAkie_RosLan wrote: HAHAH...GURAU BRO...SABAR2 SMUA YG BLUM DPT...AKU PON XDPT LG..EHEHHE..CYFUL NNTI ADER BAJU BARU KSI UPLOAD PIC YER..HEHEHEH



dah cukup ..isnin akak gi print...rabu mlm nnti akak update.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #6837 by Miera Mohamad

tenk wrote: nasib baik failed klu tiba2 ada org melayan ssh gak tu hahahah
kak sy dah send kat email kak tq



kalu ade awek melayan , apa salahnye...

tenk...dah dpt...akhirnye ...cukup 27 order..
The following user(s) said Thank You: tenk

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #6838 by ZAkie_RosLan
PE 751 : TQ KAK MEERA....HEHEH:)....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #6840 by khibrahi
Harap2 saya punye pun ade skali. PE728.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #6841 by tenk

Miera Mohamad wrote:

tenk wrote: nasib baik failed klu tiba2 ada org melayan ssh gak tu hahahah
kak sy dah send kat email kak tq



kalu ade awek melayan , apa salahnye...

tenk...dah dpt...akhirnye ...cukup 27 order..



tq kak

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #6843 by cyful
HEHE..memang terbaik kak mera..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: fakri
Time to create page: 0.184 seconds