Rim 16 inci sangkut bile jalan waving..

More
10 years 1 month ago #21709 by arip724
Assalam..

Baru je tuka tayar n sport rim BBS 16 inch..saiz tayar 205/50/r16..yg lain masih standed dari segi spring and absorber..tak sangka plak bile jalan agak beralun, sangkut...cane ek na solve ni? kene tuka spring ke?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 1 month ago #21711 by nAkAtA_88
Kalo sgat gak bro....
pastu tak nak tkar spring....
msuk blog nie....tgok cre die wat spye rim tak sgkut kat body....

faieelegance.blogspot.com/2011/05/bagaim...sagat-untuk-rim.html

[email protected]
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 1 month ago #21717 by ZacK_Ls
kalau tak keberatan upload la gambor nk tgok gap antara tayar ngn fender tuh brapa jari klu pakai 50/16 nie..
memang niat nk pakai pun.. :kiss:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 1 month ago #21762 by arip724
ni la gambar rim tak seberapa ku..adela 4 jari leh masuk ruang kosong tu..tapi pelik..still sangkut.. :unsure:
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 1 month ago #21767 by freedom_blue
rim ni offset berapa? bila tukar rim kena tengok offset gak..kalau offset dia besar sangat pun x boleh..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.145 seconds