alamak!! silap masuk forum ke ni? -.-

More
10 years 10 months ago - 10 years 10 months ago #10448 by jackall
afie ---> ikannnnn di laaut.. asammm di darattt.... dalaammm periukkk... bertemu juaa.... heheh.. kalau jodoh tak kemana bro.. jumpa la tu.. so rajin rajin la join TTs, dia org ni ada byk gak TTs dan ngetehan.. heheh.. mana tau jumpa plak kat tempat2 tu jodoh haha...


ps: terjumpa kita orang nie pun jodoh laa... tapi jodoh persahabatan la... heheh..
Last edit: 10 years 10 months ago by jackall.

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #10449 by nAkAtA_88
kalo laki jodoh pershabtan la kan?????
kalo pompuan cam ner lak tu Mr. Jackall?????????

[email protected]
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #10451 by jackall
kalau perempuannn.. heheh.. lu pikirrr laa sendiri bak kata nabil hahah...

ps: yang baik datang dari Allah.. yang tak berapa baik datang dari kita.. lebey lebe lagi kau.. hahah.. lari....:whistle:

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #10458 by nAkAtA_88
sesungguhnye fitnah itu lg truk dri mati.....

[email protected]
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #10471 by zactera
welcome to da club :woohoo:

CyberSendikit™ Team®

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #10564 by mn.afie
@jackall, biase korang ngeteh kat area mane ye? xde ke area2 dekat ngan aku ni? aku pn kaki ngeteh gaks.. :woohoo:

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #10597 by despajero
afie...ngeteh ni xtentu kat mana....kadang2 rasa nak ngeteh...serta merta diorg sound jer kat FB PPEOC...pastu terus on jerk

nak soound kat dlm Forum ni pun boleh gak....lum ade sapa nak buat lg hehehe

kalu lg ramai kaki lepak kat forum ni...syok gak leh sound immediate ngeteh kat sini...haha

yg penting AKTIFKAN Diri Anda....hehe

bulan poser ni xleh wat mcm tuh kot....lepas raya laaa :)

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #10612 by mn.afie
lps raye pn cun gak..actually ble2 pn cun gak kot..heheee.. :cheer:

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #10626 by nAkAtA_88
yes......cdgan yg bgus dri abg des....

[email protected]
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #10632 by mn.afie
ahaaa..tp ko join gak ke kl diorang ngeteh area KL nakata? btw ko keje kat mne ye?

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #10644 by nAkAtA_88
aku kje depan PAVI.....
kalo area kl yg jauh sgat aku tak pg la.....
bergntung pde keadaan gak.....
hehehe.....

[email protected]
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #10654 by mn.afie
walao der..ko keje kat company it tu ke? yg kat tower tu? ke keje planet hollywood? :evil: aku pn x jauh mane pn..kje area hartamas, tp slalu on-site kat mane2 ntah..stay kat area bangsar, so mmg x jauh la..huhii :lol:

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.092 seconds