sahabat dr putrajaya

More
10 years 9 months ago #13941 by alem
Replied by alem on topic Re: sahabat dr putrajaya

despajero wrote:

alem wrote: no hal kita buat yg terbaik..
sape big boss ..pengerusi club ni hah..nape tak da senarai org2 kuat dlm web ni..
kalu ada kat tread mn yer..


Salam bro...Salamat datang ke PPEOC alem....Salam Perkenalan dr PE Puteh.
Kat sini kita share n care bro...Selamat Berforum dan Aktifkan Diri Andaaa....peace!

Org yg terima n registerkan borang ahli PE tu la tuan Pengerusi bro....Fakri namanya.
Nak tahu senarai org kuat kat sini....kena explore sket kat kategori Pengumuman --> Senarai Terkini COMITTEE PPEOC


tq bro bg info yg diminta..pantas ..

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #14032 by despajero
Replied by despajero on topic Re: sahabat dr putrajaya

alem wrote:

despajero wrote:

alem wrote: no hal kita buat yg terbaik..
sape big boss ..pengerusi club ni hah..nape tak da senarai org2 kuat dlm web ni..
kalu ada kat tread mn yer..


Salam bro...Salamat datang ke PPEOC alem....Salam Perkenalan dr PE Puteh.
Kat sini kita share n care bro...Selamat Berforum dan Aktifkan Diri Andaaa....peace!

Org yg terima n registerkan borang ahli PE tu la tuan Pengerusi bro....Fakri namanya.
Nak tahu senarai org kuat kat sini....kena explore sket kat kategori Pengumuman --> Senarai Terkini COMITTEE PPEOC


tq bro bg info yg diminta..pantas ..


Sama2 bro...selamat berforum

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #14293 by alem
Replied by alem on topic Re: sahabat dr putrajaya
takda wakil dr area putrjaya ke jadi wakil utk dptkan sticker..ada kosong ke jawatan tu kasi den lah..hee :blush:

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.077 seconds