bl lh koi bleh join tt ek?

More
11 years 7 months ago #1631 by sapirol
bile lah koi bleh join tt ngan member2/
tringin nk join korang tp tk ade kesempatan...nk g kl plak tk ade yg nk tmnkn....tkkn nk g sorang2......boring r jawabnye....group phg tk nk wat tt ke? demo diam mmbisu aje.....
ape2 hal imform lah ek...

sapirol pe0292

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #1633 by zactera

sapirol wrote: bile lah koi bleh join tt ngan member2/
tringin nk join korang tp tk ade kesempatan...nk g kl plak tk ade yg nk tmnkn....tkkn nk g sorang2......boring r jawabnye....group phg tk nk wat tt ke? demo diam mmbisu aje.....
ape2 hal imform lah ek...


Blh join...xde hal punye jnji dtg..heheheheh :woohoo:

CyberSendikit™ Team®

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #1644 by fakri

sapirol wrote: bile lah koi bleh join tt ngan member2/
tringin nk join korang tp tk ade kesempatan...nk g kl plak tk ade yg nk tmnkn....tkkn nk g sorang2......boring r jawabnye....group phg tk nk wat tt ke? demo diam mmbisu aje.....
ape2 hal imform lah ek...


bro sapirol duduk pahang area mana? rasa cam ada 3 4 owner PE dr pahang. kadang2 TT ni seperti x dirancang. tetiba rasa malam nak lepak TT, ptg tu baru announce. selalunya kat fan page ppeoc lah. http:/www.facebook.com/ppeoc

PE0007 ~ Shah Alam ~ Bangi ~ Putrajaya ~ Serdang ~ Dengkil
facebook.com/fakri


Please Log in to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #1662 by sapirol
saya dok tmerloh. tapi tk ade kesempatan nak join tt club. kat cni pun tk berapa ramai yg join club. tak macam kat kl ngan jb. boring gak kl join club tapi tak ikut aktiviti. hai pening20000x

sapirol pe0292

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #1663 by sapirol
saya dok tmerloh. tapi tk ade kesempatan nak join tt club. kat cni pun tk berapa ramai yg join club. tak macam kat kl ngan jb. boring gak kl join club tapi tak ikut aktiviti. hai pening20000x:silly:

sapirol pe0292

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #2762 by orga_comec
bro..koi pun kalo balik ke lanchang, selalu juga mengarah ke mentakab/temerloh..tapi mmg payoh la nk jumpa member ppeoc ni kt sana..takat ni belum jumpa lagi la..:(

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #2778 by sapirol
sy dok kat temerloh..sesekali kl bro lik lanchang dtg rr temerloh...bleh g ngeteh....ni nmbr phone sy.....0139144061/0189162954

sapirol pe0292

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 5 months ago #2876 by zego
Replied by zego on topic Re: bl lh koi bleh join tt ek?
wooowooo... wa pon duk temerloh gak bro... ada 2 je kat temerloh nie..

SALAM PERKENALAN DAN TERIMA KASIH PADA SAHABAT2 PPEOC CLUB DARI:

PE0197
WTS 6156

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 5 months ago #3238 by amierJLQ
relax la team pahang..PE0344 pun duk pahang..cuma kerja kat Jb..hehehe..nnt kita buat la TT kat kuantan...kan best,,selit ngan aktiviti memancing..hahahaha

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.082 seconds