budak baru join ni,hehe

More
10 years 1 month ago #19782 by despajero
wah mesti bro koyok ade kabel baik punyer dgn manager sc...hehe

huhuhuh....sc mne yg x nk untung..habaq mai...tp boley je...kene kawtim ngan manager jer kot...
hahaha


PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 1 month ago #19783 by despajero
haiyee...mr papadom...naise meating yue.....hehehe

hi sume.... slm perkenalan...


PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 1 month ago #19916 by adieslave
Untungg laaaa ada kenal manager,hehe...

Sementara ada warranty ni malas nak tukar barang2 yg leh void warranty,lebih2 lg byk problem muncul yg tgah dlm proses claim warranty,sperti brake disc depan,lampu brek blakang led padam,power window depan kiri kanan,bonet xleh bukak guna kunci,blower aircond ada bunyi,dashboard ada bunyi benda apa ntah,enjin timing tak betul,kdg2 susah nak start xkire enjin panas atau sejuk,wlupun byk masalah tp masih cool sbb xkuar duit,hehe...lepas servis 5000km guna helix hx7 minyak jd mkin kuat la,huhu

nak tanya,sape penah try tgok wiper nozzle utk inspira dgn waja yg bile tekan air yg spray akan spray secara menyeluruh,bukan mcm skang yg mcm air kencing bercabang 4 tu..berminat nak beli ni,xtau kt ner nak cari,rse mcm penah nmpk dlu..

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.073 seconds