Salam Perkenalan Shah Alam..

More
10 years 8 months ago - 10 years 8 months ago #13683 by SLeePiNG-PiSToN
ok kita set tempat jumpa dulu..ko dari kajang kan? nak g shah alam tu kau ikot mana? lalu LKSA ke x?

Atau lepak subang/puchong je aku x kisah...cari ar McD mana2 yg ada parking besar skit tu...

PE868 - Proton White


“Sesungguhnya Allah S.W.T tidak memandang kepada rupa paras dan harta benda kamu tetapi Allah hanya memandang kepada niat hati dan amalan-amalan kamu.”
Last edit: 10 years 8 months ago by SLeePiNG-PiSToN.

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 8 months ago #13719 by jackall
bila kah tarih dating kau berdua nie.. lokasi dimana.. teringin plak join bersama.. atau.. sesiapa yg berdekatan ble je berjumpa bersua muka kalau free... hehe..

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 8 months ago #13726 by despajero

ok kita set tempat jumpa dulu..ko dari kajang kan? nak g shah alam tu kau ikot mana? lalu LKSA ke x?

Atau lepak subang/puchong je aku x kisah...cari ar McD mana2 yg ada parking besar skit tu...


Kalu jumaat malam sabtu minggu ni....So tarikh 23/09/2011 (kul 8.00pm - 8.30pm)

Tempat, sbb nak ngeteh kat Shah Alam, so cari tempat makan kat situ lar....McD kat Shah Alam pun orait gak. Compom ader Air-cond hehehe....nak kira on kat McD situ pun orait gak

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 8 months ago #13729 by SLeePiNG-PiSToN
Tempat ni ok x?

Mcdonald's‎
1 Jalan Anggerik Vanilla 31/93
40460 Shah Alam

<maps.google.com.my/maps/ms?msa=0&msid=20...162&t=m&z=14&vpsrc=6>

PE868 - Proton White


“Sesungguhnya Allah S.W.T tidak memandang kepada rupa paras dan harta benda kamu tetapi Allah hanya memandang kepada niat hati dan amalan-amalan kamu.”

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 8 months ago #13731 by despajero
Bro...aku setuju kat situ bro....

Dah tgk kat map....tempat mmg besar....hahaha....

Jumpa kat situ dlm 8 - 8.30pm ok tak?

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 8 months ago #13735 by SLeePiNG-PiSToN
cantik lar tu lepas magrib...ada x geng2 lain yg berdekatan nak join? Dato' Jackall camner?

PE868 - Proton White


“Sesungguhnya Allah S.W.T tidak memandang kepada rupa paras dan harta benda kamu tetapi Allah hanya memandang kepada niat hati dan amalan-amalan kamu.”

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 8 months ago #13737 by despajero
Dato Jackall....akan aku uruskan heheheh....geng2 lain kena announce atau call hehehe

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 8 months ago #13741 by despajero
Dato Jackall dah compom ok....aku pun On...

Kepada semua Geng2 PPEOC....meh la kita ngeteh di Shah Alam

Tarikh : 23/09/2011 (Esok)
Waktu : 8.00pm
Tempat : McDonald's Kota Kemuning
No. 1, Jalan Anggerik Vanilla 31/93
Seksyen 31
Kota Kemuning
40460 Shah Alam
Tel : 03 - 5121 2180
Fax : 03 - 5121 7180

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 7 months ago #13744 by jackall
Panggilan kepada pemilik PE.. berlokasi shah alam dan kawasan sewaktu dengannya.. yang dah bosan hidup dan tak tau apa nak buat pada besok malam.. ble la menghadirkan diri makan bersama kami (makan bayar sendiri... heheh )... :whistle:

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 7 months ago #13747 by despajero
Kami (Despajero, Jackall, Piston)....pakat nak berjumpo bersamo ni.....ado sapo yg free meh leh join kitorang jom!

atau pun kalu sape yg xdpt join gi Wanija esok....meh ler ke Jom ngeteh di Shah Alam....23 Sept [/quote]

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 7 months ago #13772 by despajero

kepada abang abang kawasan di shah alam.. sila amik perhatian.. anak buah nak langgar kawasan nie.. bukan langgar lampu merah tau.. hehe. nak ngeteh kat mcd..

kepada rerakan berhampiran.. meh la join.. aku belanja kentang goreng jer laa.. ahhahahhaha..


Mintak izin yea abang2 kawasan Shah Alam yea....tumpang rasa McD kat sana lak....alih angin cikit hehehe

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.117 seconds