rim persona elegance

More
9 years 6 months ago - 9 years 6 months ago #20808 by zydy
rim persona elegance was created by zydy
salam semua ppeoc..saya rakan baru...saya tgh carik rim pe 15 original,RIM SHJ.nak masuk kat persona basic saya,klu ada sesiapa yang nak jual call @ SMS saya 0195572102, prefeer yang boleh c.o.d kat area perlis,kedah,atau peneng.urgent
Last edit: 9 years 6 months ago by zydy. Reason: TAMBAH AYAT

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 6 months ago #20828 by freedom_blue
banyak gak yg mencari rim ni..

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 6 months ago #20843 by zydy
Replied by zydy on topic Re: rim persona elegance
aku beli persona basic,dapat rebet rm 2500 tu,salesman tu dia guna duit tu buat mcm mline,buh skirting semua,sportlight,dgn rim,las2 ari amik kete semalam rim takdak,tapi dia refund balik duit untuk rim tu,so skarang kena la gi cari sendiri,tu yang post dlm ni,nak guna rim standart dulu smpai taya botak btul2 baru la angan nak passang rim 16 plak.

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 6 months ago #20852 by freedom_blue
memang susah nak dapat rim ni..kalau jumpa kat kedai tayar pun kira nasib lah..diorg inform baru masuk tak sampai setengah jam dah org beli berebut harga lagi..wow!!

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 6 months ago #20856 by zydy
Replied by zydy on topic Re: rim persona elegance
ya ka,mgkin kot sbb bline ja yang kluar,tggu ada yang tukar jer la,ptg ni nak pe usha2 kat alor staq tgk mana tau kot2 ada rezeki :laugh:

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 6 months ago #20876 by zydy
Replied by zydy on topic Re: rim persona elegance

ya ka,mgkin kot sbb bline ja yang kluar,tggu ada yang tukar jer la,ptg ni nak pe usha2 kat alor staq tgk mana tau kot2 ada rezeki :laugh:


semalam puas aku pusing satu tanah merah dgn jitra carik rim standart...satu pun takdak....kena tggu lagik la jawapnyer

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 6 months ago #20915 by Zaman
Replied by Zaman on topic Re: rim persona elegance
wahh..mcm 1 kedah dh ni duk cari,x jumpa jgk nohh..susah jgk ni..try cari kt aloq staq tgk...order kt SC xdak ka?

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 6 months ago #20917 by nAkAtA_88
Replied by nAkAtA_88 on topic Re: rim persona elegance

ya ka,mgkin kot sbb bline ja yang kluar,tggu ada yang tukar jer la,ptg ni nak pe usha2 kat alor staq tgk mana tau kot2 ada rezeki :laugh:


semalam puas aku pusing satu tanah merah dgn jitra carik rim standart...satu pun takdak....kena tggu lagik la jawapnyer


Ape nak ssh2 cri rim standart bro....
Bli je rim sukan 15 inci trus....
Pastu pkai blik tyar tu....lg cun,kalo kat tmpt aku
Rim sukan 15 inci yg cun2 lam 800 je tmbah...
Lg puas ati kan....

[email protected]
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 6 months ago #20920 by adzmiration
betui kate abam Nakata ;)

[PE Green Goblin]

~ Negeri Bawah Bayu ~

~ Malaysian ~

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 6 months ago #20934 by MR-MFz
Replied by MR-MFz on topic Re: rim persona elegance
area melaka sapa mau ini rim kasitau.rm500 jer.

www.facebook.com/mfzsubzero

Dunia terpelihara akhirat dapat pahala

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 6 months ago #20947 by freedom_blue
MR-MFz rim PE ke? ada lagi tak? sms me 0173910405

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.094 seconds