Remember Me     Forgot Login?   Sign up  

[WTB] Persona Elegance LED Side Mirror

More
12 years 11 months ago - 12 years 11 months ago #6753 by khibrahi
Hi. Cadang nak install Persona Elegance LED Side Mirror kat persona lama aku.
X payah ade paint atau warna silver sebab kete warna metal grey.
Ade satu workshop tawar $350 foc install.
Nak tanya member kalu ade jual atau tau mana2 workshop yang jual lebih murah lagi kat lembah klang nie. harga temasuk permasangan la yer.
Last edit: 12 years 11 months ago by khibrahi.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago - 12 years 10 months ago #7184 by khibrahi
Aku dah pasang tadi kat Zardoq, bro wan punye kedai. $350 + $30 cat metal grey + foc install. Puas ati dgn workmanship dia. Sempat borak2 pasal forum lagi.
Macam2 ade barang persona kat sini, cuma bukan semua ready stock.Kena kol confirm dulu. Tapi harga dia bleh dikatakan murah gak. Installation pun baik.
Sape2 nak tengok barang ape ade, bleh tengok kat homepage nie. Online buy and pos pun ade.

EZardoq

Bro wan - nanti bila dah ade part roger k.

[IMG
Last edit: 12 years 10 months ago by khibrahi.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 7 months ago #13396 by are-mad
OUTSIDE DOOR HANDLE jenis croom berape hargenye ?
The following user(s) said Thank You: Eyjat

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 7 months ago #13403 by Eyjat

are-mad wrote: OUTSIDE DOOR HANDLE jenis croom berape hargenye ?



yap, tgk Nakata pasang kat keta dia mcm smart la pulak....

PE860 - Putajaya



PE860 Belalang Hitam Ada kelas brO ................

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 7 months ago #13418 by nAkAtA_88

khibrahi wrote: Hi. Cadang nak install Persona Elegance LED Side Mirror kat persona lama aku.
X payah ade paint atau warna silver sebab kete warna metal grey.
Ade satu workshop tawar $350 foc install.
Nak tanya member kalu ade jual atau tau mana2 workshop yang jual lebih murah lagi kat lembah klang nie. harga temasuk permasangan la yer.


Maksud ko side mirror PE ke????aku leh dpat kan kalo ko nak.....
Lam 300 siap cat....

[email protected]
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 7 months ago #13420 by nAkAtA_88

Eyjat wrote:

are-mad wrote: OUTSIDE DOOR HANDLE jenis croom berape hargenye ?



yap, tgk Nakata pasang kat keta dia mcm smart la pulak....


Salam jat....kalo yg jnis tampal nye lam 30-40 ringgit je....
Tpi kalo nak tul2 mantap bli yg btul2 handle die wane cromenye.....tak slap aku la....
Dah ada skang cam VIOS lame tu....satu set lam 150 je kot....

[email protected]
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 7 months ago #14381 by shahrul85

nAkAtA_88 wrote:

khibrahi wrote: Hi. Cadang nak install Persona Elegance LED Side Mirror kat persona lama aku.
X payah ade paint atau warna silver sebab kete warna metal grey.
Ade satu workshop tawar $350 foc install.
Nak tanya member kalu ade jual atau tau mana2 workshop yang jual lebih murah lagi kat lembah klang nie. harga temasuk permasangan la yer.


Maksud ko side mirror PE ke????aku leh dpat kan kalo ko nak.....
Lam 300 siap cat....


katne kdai?
nk sarung gak kat 1st model aku ni

[shahrul85]
[WRE6765|R3d Eagle]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 7 months ago #14389 by nAkAtA_88

shahrul85 wrote:

nAkAtA_88 wrote:

khibrahi wrote: Hi. Cadang nak install Persona Elegance LED Side Mirror kat persona lama aku.
X payah ade paint atau warna silver sebab kete warna metal grey.
Ade satu workshop tawar $350 foc install.
Nak tanya member kalu ade jual atau tau mana2 workshop yang jual lebih murah lagi kat lembah klang nie. harga temasuk permasangan la yer.


Maksud ko side mirror PE ke????aku leh dpat kan kalo ko nak.....
Lam 300 siap cat....


katne kdai?
nk sarung gak kat 1st model aku ni


Bkan kdai.....tpi mmbe aku yg jual.....
so kalo ko nak aku just ambik kat mmbe aku tu.....
then bgi kat ko....

[email protected]
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 7 months ago #14599 by shahrul85
pasang sndiri ke?

[shahrul85]
[WRE6765|R3d Eagle]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #21437 by diki83
kalu nak beli sebelah saje ade jual x..belah driver..yg aku punye dah patah tapak..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #21438 by diki83
kalu nak sebelah saje ade jual x..yg aku punya tapak die dh patah..belah driver...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #21443 by Zaman
bro.nakata..membe bro ade jual lg ke side mirror ni?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.486 seconds