Alarm..

More
10 years 6 months ago #18098 by Anderson_Gbg
Replied by Anderson_Gbg on topic Re: Alarm..
Salam semua...Saya nak tanya sapa pernah pisahkan wayar alarm PE yg disambungkan ke HON tu?? Maksudnya pisah dan beli alarm lain 1 tone ke, 2 tone @ dsbnya. Kan apa bising sangat maklumlah ori alarm PE ni kilang sambung ke HORN. Saya masih nak gunakan alarm stardard cuma pisahkan yg disambungkan ke HORN tu dan beli alrm lain. Minta info sikit klu ada member yg dah buat & cara2nya sekali klu ada. TQ.. ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 6 months ago #18115 by arfaie
Replied by arfaie on topic Re: Alarm..
aku suka bunyi alarm standard.. kuat :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 2 weeks ago #21621 by adieslave
Replied by adieslave on topic Re: Alarm..
Bro,description yg bro bagi tu berlainan dgn gambar ler,yg bro bg tu pivot smart lock,made in usa,gambar yg bro post tu lak jenama spy dari taiwan..better amik pivot tu kot,nampak berkualiti sket,harga pon lebih kurang je..tgah tnggu warranty keter abes ni sblm pasang,hehe..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.107 seconds