Meeting...Cadangan 2nd TT Northern Region

More
10 years 10 months ago #2842 by armz
salam semua PPEOC Northern Region...di sini saya nak kita semua warga Northern beri apa jua cadangan untuk kita wat 2nd TT kite ni...

untuk sesiapa yang dah terlepas... sebelum ni 1st TT Northern Region telah diadakan di Gunung Lang Ipoh.. dan alhamdulillah kita dapat kumpulkan 13 buah PE...

so untuk 2nd TT kali ni..harap semua PE dr seluruh pelusuk Northern dapat berkumpul...kiter discuss dulu.. untuk tarikh, tempat dan masa nye ye... Harap leader2 setiap state dpt berikan idea and kerjasama ....:)
The following user(s) said Thank You: firdaus
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #2843 by armz
ok,,sume,,, setakat ni aku ade time yg rase nye ok... means..sesuai untuk geng2 northern yg berada di luar northern balik bercuti...

aku cadangkan 3 atau 4 hb February (Raya Cina),...
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #2845 by koyok
northern 4 2nd TT??ok gk rasenye...
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #2846 by shahrulz_07
Cameron highlands? huhuhu... sy volunteer tuk aranggement.... heheheheh
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #2849 by armz

Cameron highlands? huhuhu... sy volunteer tuk aranggement.... heheheheh


uiks..hehe..xnak wat dalam area2 northern ke..kasi kumpul ramai sket..klu jauh2..nnt x ramai yg nk join...hehe
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #2850 by arfaie
saja nk inform..NPOC akan wat famili day hujung januari ni.next meeting 14hb ni akan decide venue dan xtvt..nnt kitorang akan jemput PPEOC and BMPC utk join..so leh jd mini TT utk PPEOC northern sbg permulaan
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #2851 by driqmal
salam... aku dr central.. tp bln feb nnt aku start dok keje kat tapah, perak.. leh ke join TT northern kalo berkesempatan...?
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #2852 by armz

saja nk inform..NPOC akan wat famili day hujung januari ni.next meeting 14hb ni akan decide venue dan xtvt..nnt kitorang akan jemput PPEOC and BMPC utk join..so leh jd mini TT utk PPEOC northern sbg permulaan


ha...terbaik jugak..
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #2853 by armz

salam... aku dr central.. tp bln feb nnt aku start dok keje kat tapah, perak.. leh ke join TT northern kalo berkesempatan...?


bleh..xde hal..he
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #2856 by remy_chor
salam 1 persona
bagus armz...cadangan yg baik..chor rasa elok wat time cuti chinese new year..sbb ramai yg blk bercuti...area taiping pun cantik gak sbb tgh2...(psssttt tak nak jemput chor ke hehehe)
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #2857 by fateh

ok,,sume,,, setakat ni aku ade time yg rase nye ok... means..sesuai untuk geng2 northern yg berada di luar northern balik bercuti...

aku cadangkan 3 atau 4 hb February (Raya Cina),...


armzz... elok jugak tu... klu aku dapat balik bercuti ipoh time raya cina ni... blehla aku trun join Northern punya TT... best gak kn... dr southern to northern... hehehe...

PE0145
...Nubis Tak Seberapa dr Selatan (Johor)...
The topic has been locked.
More
10 years 10 months ago #2858 by Tukang Kata
3 @ 4 februari rasanya ok.
Ramai yang cuti time tu.
Cadangan tempat?

~PE0151~
The topic has been locked.
Time to create page: 0.134 seconds