STICKER BULAT BERNOMBOR AHLI PPEOC

More
10 years 9 months ago #9518 by eddylarh
Hahaha.. Den pown x saba nak lekat kat keto den.. hahahahaha

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #9520 by Skyapplejuice
Kak Miera.. Saya pun dah bank-in kat kak meera tadi.. kalau x silap saya kat e-mel kat miera [email protected] pon saya dah sent detail pasal bank in ni.. okiesss.. B)

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #9542 by Miera Mohamad

Kak Miera.. Saya pun dah bank-in kat kak meera tadi.. kalau x silap saya kat e-mel kat miera [email protected] pon saya dah sent detail pasal bank in ni.. okiesss.. B)



Tima Kasih....awk org pertama tuk new batch..:)

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #9581 by despajero

ting.,ting..ting....mari...mari....lai..lai....sapa mau stiker bulat siap letak no keta skali....ade kosong 6 order untuk dicetak (tlg lobi supaya stiker aku leh dpt cepat)....murah2.....ahli baru yg DAH DAPAT NO PE tu jgn pikir panjang lagi....buat jer.....hehehe jgn mare arr tuan tanah yea


he.he.he good job.


Hehehe....nak hidup...tolong pukul canang jerk!....

Haahh!....u alls sumer APA LAGI?....jgn pikir2 lg nih....Bulan Puasa ni dah tentu kurang berbelanja kan....

Jom kita beli stiker bulat sacara berjemaah...saf2 stiker lum cukup korum lagik ni....honk!...honk!

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #9617 by shahXgal
oit2 aku da order da heheh tp nk email kak meera je yg xlepas. nk sms cm panjang sgt je ;)

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #9619 by amir86

oit2 aku da order da heheh tp nk email kak meera je yg xlepas. nk sms cm panjang sgt je ;)


Cuba Lagi:laugh:

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #9714 by Seyha
Kak meera, saya menunggu sticker tu pada isnin nie.. thanks kak meeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~ :kiss:

Seyha ppeoc
PE860 - Cyberjaya

MeeOoOwWwWw~

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #9732 by Zailani
kak meera..jgn lupa saya...

dh bankin 02/08/2011 tu hari hehehe...

PE ID : 0806.
Location : Kajang,Bangi,Semenyih,Putrajaya.
Contact : 013~22 33 11 5.
www.facebook.com/Zailani.PE806

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #9745 by Miera Mohamad

Kak meera, saya menunggu sticker tu pada isnin nie.. thanks kak meeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~ :kiss:




Seyha...he.he esok(isnin).baru pos..smlm poslaju tutup lak...soriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #9752 by despajero
oooohooooiiii kak meera.....takde briter baik untuk saya ker? :unsure:

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #9756 by shahXgal
bile nk dpt sticker ni?? heheh :P

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #9762 by Alfa_Dunter
sob sob.. sticker den pun tak da khabar berita lagi... :blush:

Please Log in to join the conversation.

Moderators: fakri
Time to create page: 0.136 seconds