Remember Me     Forgot Login?   Sign up  

GENg2 PE DARI MELAKA

More
12 years 9 months ago #12600 by Merpati Putih

faizolnoh wrote:

despajero wrote:

Merpati Putih wrote:

faizolnoh wrote: Salam..aku baru join group nie..aku duk cheras..tapi kadang2 aku turun melaka jugak..kg wife aku..

nama : faizol
area : ayer molek, kuala sg baru
kaler : silver


kalau balik melaka roger2 ar broo :)


bro...ayer molek kat belah mane bro...KG ke TMN? Minggu ni xbalek mlake ker>


ayer molek kat belah kampung..minggu nie tak balik ler bro..insya Allah mungkin minggu depan kot..apa2 hal nnt roger lah..ni no aku..0163165381 - faizol


roger ;)

PPEOC ID : PE 1016 [ Merpati Putih ]
BBM Pin : 236C789A

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 9 months ago #12605 by limiey
Replied by limiey on topic Re: GENg2 PE DARI MELAKA

faizolnoh wrote:

despajero wrote:

Merpati Putih wrote:

faizolnoh wrote: Salam..aku baru join group nie..aku duk cheras..tapi kadang2 aku turun melaka jugak..kg wife aku..

nama : faizol
area : ayer molek, kuala sg baru
kaler : silver


kalau balik melaka roger2 ar broo :)


bro...ayer molek kat belah mane bro...KG ke TMN? Minggu ni xbalek mlake ker>


ayer molek kat belah kampung..minggu nie tak balik ler bro..insya Allah mungkin minggu depan kot..apa2 hal nnt roger lah..ni no aku..0163165381 - faizol


oo mertua aku kat pengkalan minyak,
leh ler roger2 ngeteh..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 9 months ago #12615 by faizolnoh
Replied by faizolnoh on topic Re: GENg2 PE DARI MELAKA

limiey wrote:

faizolnoh wrote:

despajero wrote:

Merpati Putih wrote:

faizolnoh wrote: Salam..aku baru join group nie..aku duk cheras..tapi kadang2 aku turun melaka jugak..kg wife aku..

nama : faizol
area : ayer molek, kuala sg baru
kaler : silver


kalau balik melaka roger2 ar broo :)


bro...ayer molek kat belah mane bro...KG ke TMN? Minggu ni xbalek mlake ker>


ayer molek kat belah kampung..minggu nie tak balik ler bro..insya Allah mungkin minggu depan kot..apa2 hal nnt roger lah..ni no aku..0163165381 - faizol


oo mertua aku kat pengkalan minyak,
leh ler roger2 ngeteh..


orait bro..no problemo...

PE1044

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 9 months ago #12620 by despajero
Replied by despajero on topic Re: GENg2 PE DARI MELAKA

faizolnoh wrote: ayer molek kat belah kampung..minggu nie tak balik ler bro..insya Allah mungkin minggu depan kot..apa2 hal nnt roger lah..ni no aku..0163165381 - faizol


Aku kat TMN Air Molek bro....aku balik minggu ni(esok) la bro....minggu depan xbalik rasanya....xpe ader rezki kita jumpa...hehehe

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 9 months ago #12622 by fateh
Replied by fateh on topic Re: GENg2 PE DARI MELAKA
gud2... usaha berhasil makin ramai krew dr melaka mula aktifkan diri, so lepas ni leh la join TT ngan PPEOC Johor... cuma peringatan dr aku, igt asal usul kita, jgn sombong sesama krew, jgn kerek, hormat otai2 PPEOc walaupun korg adakala lebih tua dr diorg... lg penting respect SL Melaka yg akan dilantik...

PE0145
...Nubis Tak Seberapa dr Selatan (Johor)...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 9 months ago #12624 by despajero
Replied by despajero on topic Re: GENg2 PE DARI MELAKA

limiey wrote: oo mertua aku kat pengkalan minyak,
leh ler roger2 ngeteh..


Limiey....katekan ler tetiba aku jak ngeteh kat air molek(biasanya weekend la)...jauh sgt ke ko nak dtg dr jasin hehehe...biasanya amek mase braper lamer hehehe?

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 9 months ago - 12 years 9 months ago #12628 by despajero
Replied by despajero on topic Re: GENg2 PE DARI MELAKA

fateh wrote: gud2... usaha berhasil makin ramai krew dr melaka mula aktifkan diri, so lepas ni leh la join TT ngan PPEOC Johor... cuma peringatan dr aku, igt asal usul kita, jgn sombong sesama krew, jgn kerek, hormat otai2 PPEOc walaupun korg adakala lebih tua dr diorg... lg penting respect SL Melaka yg akan dilantik...


ahaks!....mane geng2(kat Melaka khusus nyer) yg ade PE (yg slalu singgah forum ni sbg GUEST) tuh meh ler join PPEOC....jgn jadik Guest jer memnjg....xbest pun xleh kenal2....meh la meriah kan forum ini hehehe

cayalah bro fateh....ni lah baru bunyik mcm otai yg sebenau nyer....bkn nubis mubis lg dah....hehehe

baik lah bro...segala pesan tu mmg sangat berguna...Ingat Saper Diri Kitaaa....moga SL Johor dan SL Melaka...join venture wat program yg meletup....terbabo!!!...

p/s: kalu nanti mintak tulun2 ape kasi roger lar yea...yg mana termampu aku buat kan hehehe....stakat nak tulun pukul canang tuh...aku leh offer kan diri...heheheh!

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.
Last edit: 12 years 9 months ago by despajero.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 9 months ago #12629 by Merpati Putih

despajero wrote:

fateh wrote: gud2... usaha berhasil makin ramai krew dr melaka mula aktifkan diri, so lepas ni leh la join TT ngan PPEOC Johor... cuma peringatan dr aku, igt asal usul kita, jgn sombong sesama krew, jgn kerek, hormat otai2 PPEOc walaupun korg adakala lebih tua dr diorg... lg penting respect SL Melaka yg akan dilantik...


ahaks!....mane geng2(kat Melaka khusus nyer) yg ade PE (yg slalu singgah forum ni sbg GUEST) tuh meh ler join PPEOC....jgn jadik Guest jer memnjg....xbest pun xleh kenal2....meh la meriah kan forum ini hehehe

cayalah bro fateh....ni lah baru bunyik mcm otai yg sebenau nyer....bkn nubis mubis lg dah....hehehe

baik lah bro...segala pesan tu mmg sangat berguna...Ingat Saper Diri Kitaaa....moga SL Johor dan SL Melaka...join venture wat program yg meletup....terbabo!!!...

p/s: kalu nanti mintak tulun2 ape kasi roger lar yea...yg mana termampu aku buat kan hehehe....stakat nak tulun pukul canang tuh...aku leh offer kan diri...heheheh!


terbaek brooo :D

PPEOC ID : PE 1016 [ Merpati Putih ]
BBM Pin : 236C789A

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 9 months ago #12660 by fateh
Replied by fateh on topic Re: GENg2 PE DARI MELAKA

Merpati Putih wrote:

despajero wrote:

fateh wrote: gud2... usaha berhasil makin ramai krew dr melaka mula aktifkan diri, so lepas ni leh la join TT ngan PPEOC Johor... cuma peringatan dr aku, igt asal usul kita, jgn sombong sesama krew, jgn kerek, hormat otai2 PPEOc walaupun korg adakala lebih tua dr diorg... lg penting respect SL Melaka yg akan dilantik...


ahaks!....mane geng2(kat Melaka khusus nyer) yg ade PE (yg slalu singgah forum ni sbg GUEST) tuh meh ler join PPEOC....jgn jadik Guest jer memnjg....xbest pun xleh kenal2....meh la meriah kan forum ini hehehe

cayalah bro fateh....ni lah baru bunyik mcm otai yg sebenau nyer....bkn nubis mubis lg dah....hehehe

baik lah bro...segala pesan tu mmg sangat berguna...Ingat Saper Diri Kitaaa....moga SL Johor dan SL Melaka...join venture wat program yg meletup....terbabo!!!...

p/s: kalu nanti mintak tulun2 ape kasi roger lar yea...yg mana termampu aku buat kan hehehe....stakat nak tulun pukul canang tuh...aku leh offer kan diri...heheheh!


terbaek brooo :D


bukan ape... pengalaman masa PPEOC Johor, byk mengajar aku, dr kena bambu kena fitnah, sumer ade... dh jd asam garam dlm PPEOC Johor... Kami dh lalui semua, dr TT kecik2 smpai ke TT besar2an.. maklumlah PPEOC Johor ni ceruk di selatan Malaysia... yg penting dlm krew memasing kena jaga hati ngan perasan krew yg len, jgn pk ko keje hebat, ko boleh pelekeh org... itu sekadar contoh...

PE0145
...Nubis Tak Seberapa dr Selatan (Johor)...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 9 months ago #12681 by limiey
Replied by limiey on topic Re: GENg2 PE DARI MELAKA

despajero wrote:

limiey wrote: oo mertua aku kat pengkalan minyak,
leh ler roger2 ngeteh..


Limiey....katekan ler tetiba aku jak ngeteh kat air molek(biasanya weekend la)...jauh sgt ke ko nak dtg dr jasin hehehe...biasanya amek mase braper lamer hehehe?


beres ajer slalu kalau dari jasin paling2 pn 15min jer :laugh:
kalo ada yg nk ajak begeres 5min pn bole hehehe :lol: :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 9 months ago #12701 by despajero
Replied by despajero on topic Re: GENg2 PE DARI MELAKA

limiey wrote: beres ajer slalu kalau dari jasin paling2 pn 15min jer :laugh:
kalo ada yg nk ajak begeres 5min pn bole hehehe :lol: :lol:


fuh manyak laju....terrer...mmg terrer....jgn buat slalu yea hehehe...

gud2...hahaha....tanduk aku sudah kuar...best2

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 9 months ago #12721 by limiey
Replied by limiey on topic Re: GENg2 PE DARI MELAKA

despajero wrote:

limiey wrote: beres ajer slalu kalau dari jasin paling2 pn 15min jer :laugh:
kalo ada yg nk ajak begeres 5min pn bole hehehe :lol: :lol:


fuh manyak laju....terrer...mmg terrer....jgn buat slalu yea hehehe...

gud2...hahaha....tanduk aku sudah kuar...best2


:evil: (des)
:whistle: (limiey)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.518 seconds