GENg2 PE DARI MELAKA

More
12 years 10 months ago #12724 by Merpati Putih
Terbaekkk :D

PPEOC ID : PE 1016 [ Merpati Putih ]
BBM Pin : 236C789A

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago - 12 years 10 months ago #12726 by limiey
Replied by limiey on topic Re: GENg2 PE DARI MELAKA

Merpati Putih wrote: Terbaekkk :D


heheh sok kite bejumper yek :cheer:
sib baik aku kne stanby arini kalo aku kne stanby besok mau aku bakau kilang ni...
Last edit: 12 years 10 months ago by limiey.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #12728 by Merpati Putih
InsyaAllah jumpe sok
Bro koje kat bangunan baru ke bangunan lame?

PPEOC ID : PE 1016 [ Merpati Putih ]
BBM Pin : 236C789A

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #12729 by limiey
Replied by limiey on topic Re: GENg2 PE DARI MELAKA

Merpati Putih wrote: InsyaAllah jumpe sok
Bro koje kat bangunan baru ke bangunan lame?


dua2 pn sapu bro, hahah
tp opis kt bangunan baru ler..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #12730 by Merpati Putih
Wahhh. Terbaekk. Org kuat lah ni. ;)

PPEOC ID : PE 1016 [ Merpati Putih ]
BBM Pin : 236C789A

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #12740 by limiey
Replied by limiey on topic Re: GENg2 PE DARI MELAKA

Merpati Putih wrote: Wahhh. Terbaekk. Org kuat lah ni. ;)


hahah bkn org kuat ler ni tokei keDEkot nk amek org baru.. :angry:
kakitgn xcukup la der

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #12770 by despajero
Replied by despajero on topic Re: GENg2 PE DARI MELAKA

limiey wrote:

Merpati Putih wrote: Wahhh. Terbaekk. Org kuat lah ni. ;)


hahah bkn org kuat ler ni tokei keDEkot nk amek org baru.. :angry:
kakitgn xcukup la der


Kira ko ni all-rounder la limiey yea...kena minta pengeras lebeyy tuh hehehe

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #12808 by jackall
Replied by jackall on topic Re: GENg2 PE DARI MELAKA

fateh wrote:

Merpati Putih wrote:

despajero wrote:

fateh wrote: gud2... usaha berhasil makin ramai krew dr melaka mula aktifkan diri, so lepas ni leh la join TT ngan PPEOC Johor... cuma peringatan dr aku, igt asal usul kita, jgn sombong sesama krew, jgn kerek, hormat otai2 PPEOc walaupun korg adakala lebih tua dr diorg... lg penting respect SL Melaka yg akan dilantik...


ahaks!....mane geng2(kat Melaka khusus nyer) yg ade PE (yg slalu singgah forum ni sbg GUEST) tuh meh ler join PPEOC....jgn jadik Guest jer memnjg....xbest pun xleh kenal2....meh la meriah kan forum ini hehehe

cayalah bro fateh....ni lah baru bunyik mcm otai yg sebenau nyer....bkn nubis mubis lg dah....hehehe

baik lah bro...segala pesan tu mmg sangat berguna...Ingat Saper Diri Kitaaa....moga SL Johor dan SL Melaka...join venture wat program yg meletup....terbabo!!!...

p/s: kalu nanti mintak tulun2 ape kasi roger lar yea...yg mana termampu aku buat kan hehehe....stakat nak tulun pukul canang tuh...aku leh offer kan diri...heheheh!


terbaek brooo :D


bukan ape... pengalaman masa PPEOC Johor, byk mengajar aku, dr kena bambu kena fitnah, sumer ade... dh jd asam garam dlm PPEOC Johor... Kami dh lalui semua, dr TT kecik2 smpai ke TT besar2an.. maklumlah PPEOC Johor ni ceruk di selatan Malaysia... yg penting dlm krew memasing kena jaga hati ngan perasan krew yg len, jgn pk ko keje hebat, ko boleh pelekeh org... itu sekadar contoh...



sila beri tunjuk ajar... sefooo....ood... heheh..

ps: hormat menghormati... sesama kita.. berdiri sama tinggi, duduk sama rendah.. kentot sama sama kuat dan busuk.. hehe..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #12833 by limiey
Replied by limiey on topic Re: GENg2 PE DARI MELAKA

despajero wrote:

limiey wrote:

Merpati Putih wrote: Wahhh. Terbaekk. Org kuat lah ni. ;)


hahah bkn org kuat ler ni tokei keDEkot nk amek org baru.. :angry:
kakitgn xcukup la der


Kira ko ni all-rounder la limiey yea...kena minta pengeras lebeyy tuh hehehe

haha dia perah abes2 bro :huh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #12882 by danielhazmin
assalamualaikum semua

name : danielhazmin
no pe : 745
asal : tampin/alorgajah = melaka/n9 .. (sempadan)

ribuan terima kasih diucapkan kepada anda semua yang melantik saya sebagai SL MELAKA, insyallah saya jalan sebagai SL yang terbaika ..


NEXT NGETEH sy akan inform di fb Southern okeh .. see and wait okeh .. dont wory ok.. no cry2 okeh . haha ..

PE 745 - NCN 240

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #12885 by eyeme khalid

danielhazmin wrote: assalamualaikum semua

name : danielhazmin
no pe : 745
asal : tampin/alorgajah = melaka/n9 .. (sempadan)

ribuan terima kasih diucapkan kepada anda semua yang melantik saya sebagai SL MELAKA, insyallah saya jalan sebagai SL yang terbaika ..


NEXT NGETEH sy akan inform di fb Southern okeh .. see and wait okeh .. dont wory ok.. no cry2 okeh . haha ..


Waalaikumsalam En SL.Melaka.. :laugh:
The following user(s) said Thank You: affrizal_12

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago - 12 years 10 months ago #12887 by affrizal_12
:woohoo: WOW!! SGT2 PUAS ATI DGN TT MLM TD!!! WELL DONE ALL! IDUP SL MELAKA! B)
[attachment:1]2011-09-09 23.53.28.jpg[/attachment]
Last edit: 12 years 10 months ago by affrizal_12.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.366 seconds